Αναβλήθηκε η συνάντηση Αχαιών με τον Θ. Πλεύρη – Ερωτήματα από το σωματείο εργαζομένων

    Ημερομηνία:

    Αντέδρασε το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» για την αναβολή της συνάντησης με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    Ενημερωθήκαμε λίγο πριν την αναχώρησή μας για την Αθήνα, από το Γραφείο του Υπουργού, ότι η σημερινή συνάντηση αναβάλλεται και ότι στη θέση της, θα μπορούσε να γίνει συνάντηση μόνο με το Σωματείο.

    Εξέλιξη που δεν τη θεωρούμε πρέπουσα, δεδομένου ότι η σημερινή συνάντηση είναι συνέχεια της σύσκεψης Φορέων που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο και αφορούσε τα κτιριακά μας ζητήματα και σαφώς θα έπρεπε να συμμετάσχουν όλοι.

    Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο λόγος αναβολής της συνάντησης δεν είναι προσχηματικός!

    Αν και σε σχετική επικοινωνία με το Γραφείο του Υπουργού, συζητήθηκε ο προβληματισμός που είχαμε αν η Διοίκηση του Νοσοκομείου και η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ θα έπρεπε να κληθούν να είναι παρούσες από το Υπουργείο ή από το Σωματείο, δεν εκφράστηκε κάποια αντίρρηση για την παρουσία των Φορέων,  δεδομένου ότι οι υπόλοιποι Φορείς είχαν κληθεί από το Σωματείο μας.

     

    Πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ως προς τι αυτή η αρνητική εξέλιξη;

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πολωνία: Σε συναγερμό μετά τη ρωσική «επίθεση» με drones – Ζητά ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ

    Παγκόσμια ανησυχία προκαλούν οι μαζικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου...

    H Ιωάννα Τούνη έμεινε με τα φυσικά μαλλιά της – «Μήπως έμεινα κουρούπα;», δείτε βίντεο

    Σε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της προχώρησε η Ιώαννα Τούνη «απελευθερώνοντάς» τα...

    Νέα δήλωση των τεσσάρων δικηγόρων των δύο νεαρών! Δείτε τι λένε για την ανακρίτρια

    Από τους δικηγόρους των δύο νεαρών που κατηγορούνται και...