Αναβλήθηκε πάλι η δίκη του Μάστορα για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Είμαι εδώ για να αναλάβω τις ευθύνες μου» είπε ο τραγουδιστής

Ημερομηνία:

Για τέταρτη φορά αναβλήθηκε σήμερα από το αρμόδιο δικαστήριο η δίκη του Χρήστου Μάστορα για τα πλημμελήματα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

PHILOXENIA

Η δίκη αναβλήθηκε αορίστως λόγω παρέλευσης ωραρίου και θα προσδιορίστε εκ νέου από την εισαγγελία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε μάλιστα σήμερα στο δικαστήριο, όπως επίσης και ο μάρτυρας αστυνομικός της υπόθεσης.

Σε δήλωση του μετά την αναβολή της δίκης του ο τραγουδιστής ανέφερε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που περιμένατε, δυστυχώς δεν έγινε η δίκη είμαι εδώ για να αναλάβω τις ευθύνες μου ήθελα να γίνει η δίκη έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

8 μυστικά για δροσερό ύπνο σε συνθήκες καύσωνα – Χωρίς κλιματιστικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/8-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%cf%81%cf%8c-%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%ba/

Πάτρα: To Καστράκι στην Ανω Πόλη που… σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή!

Υπάρχουν μαγαζιά που σε κερδίζουν πριν ακόμη έρθει το...

Σχέσεις: Γιατί οι άνδρες αποφεύγουν τη δέσμευση

Δεν χρειάζεται να παρατηρήσει κανείς επί ώρες μια αίθουσα...