ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΕΣ: Το έσκασαν για 4η φορά από το Κέντρο Θηλέων Πάτρας!

    Ημερομηνία:

    Νέος συναγερμός έχει σημάνει στους υπευθύνους του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Πάτρας και στην τοπική Αστυνομία, για την εξαφάνιση δύο κοριτσιών, ηλικίας 14 και 15 ετών. Πρόκειται για δύο ανήλικες, οι οποίες φιλοξενούνται στο Κέντρο μετά από εισαγγελική εντολή από τις αρμόδιες αρχές του Αγρινίου και της Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο κορίτσια σηκώθηκαν στη 1 τη νύχτα από τα κρεβάτια τους, είπαν στην υπάλληλο
    πως ήθελαν να πάνε στην τουαλέτα και τελικά το «έσκασαν» από παράθυρο, πηδώντας εν συνεχεία τα κάγκελα της πίσω περίφραξης του Κέντρου Θηλέων. Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Ασφά λεια Πατρών, η οποία ενεργεί σχετικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, ενώ από την διοίκηση του Ιδρύματος υπήρξε ενημέρωση και της Εισαγγελικής Αρχής. Υπενθυμίζεται ότι περίπου προ μηνός τα συγκεκριμένα δύο κορίτσια, επικαλέστηκαν πως ήθελαν να αγοράσουν κάτι από το γειτονικό μίνι μάρκετ και εξαφανίστηκαν. Μάλιστα, τότε είχε εκδοθεί Silver Alert, με αίσια ευτυχώς κατάληξη, καθώς οι δύο ανήλικες εντοπίστηκαν και επέστρεψαν στο Ίδρυμα.

    «ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ»

    Ο πρόεδρος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Πάτρας, Νίκος Σταθακόπουλος, ερωτηθείς σχετικά από την «Γνώμη» ανέφερε πως «από την πρώτη στιγμή τηρήσαμε όλα τα μέτρα που προ- βλέπονται, ενημερώσαμε τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους». Κύκλοι του Κέντρου αναφέρουν πως είναι η τέταρτη φορά που τα συγκεκριμένα κορίτσια το «σκάνε» από το Ίδρυμα, το οποίο φιλοξενεί παιδιά που με εισαγγελικές αποφάσεις έχουν απομακρυνθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χαρά Τσιώλη: Ο σύντροφός μου είναι 15 χρόνια μικρότερός μου

    Στα λάθος πρότυπα που προωθούν οι γυναίκες influencers αναφέρθηκε,...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 78

    https://www.youtube.com/watch?v=fwJTPlqs12M

    Ακρωτηριάστηκε 23χρονος οπαδός της ΑΕΚ από φωτοβολίδα που άναψε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

    Η ΑΕΚ έδωσε κεκλεισμένων των θυρών τον αγώνα με τον Λεβαδειακό...

    Χιλιάδες επισκέπτες στα Καλάβρυτα την Καθαρά Δευτέρα – Ανοιξιάτικο σκηνικό στο Χιονοδρομικό Κέντρο

    Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, το Χιονοδρομικό Κέντρο...