Άνδρας απειλούσε να πετάξει τη γυναίκα του από το μπαλκόνι

Ημερομηνία:

Άλλο ένα ανησυχητικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης στην Χαλκίδα. Άνδρας επιτέθηκε στην γυναίκα του, απειλώντας την ότι θα την ρίξει από το μπαλκόνι.

PHILOXENIA

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο eviathema.gr, όλα ξεκίνησαν όταν άνδρας επιτέθηκε – για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί – κατά της γυναίκας του στο διαμέρισμά τους σε πολυκατοικία επί της οδού Κώτσου στην Χαλκίδα. Μετά από αυτό, την πήγε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τους που βρίσκεται στον 4ο όροφο, απειλώντας την ότι θα την πετάξει κάτω.

Το συγκλονιστικό γεγονός αντιλήφθηκαν έντρομοι κάποιοι περαστικοί, οι οποίοι και κάλεσαν άμεσα τις Αρχές.

Τελικά, ο άνδρας συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ που έσπευσε άμεσα στο σημείο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οικόπεδο φιλέτο στέλνει στα Δικαστήρια Πατρών, Δασαρχείο και έναν ιδιώτη

Μια αντιδικία που διαρκεί περισσότερα από οκτώ χρόνια, για...

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Στις φλόγες νταλίκα στην περιμετρική – Καίγεται ολοσχερώς – Εκλεισε ο δρόμος! ΒΙΝΤΕΟ

Παρανάλωμα του πυρός έγινε νταλίκα στην περιμετρική οδό στο...

Δυναμικό «παρών» στη ΔΕΘ των αστυνομικών της Αχαΐας στην ένστολη πορεία – ΦΩΤΟ

Αρκετά δυναμικό είναι το «παρών», έδωσαν στη μεγάλη πανελλαδική...

Αγρίνιο: Σήμερα η απολογία των δύο κατηγορούμενων για αρπαγή και βιασμό ανήλικης

Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για αρπαγή...