Άνδρας στα Τρίκαλα χαστούκισε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα και συνελήφθη

Ημερομηνία:

Ένας άνδρας συνελήφθη στα Τρίκαλα επειδή χαστούκισε τη γυναίκα του σε ταβέρνα μπροστά στα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο αλλοδαπός που επισκέπτονταν οικογενειακώς την περιοχή φέρεται να χαστούκισε τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών τους.
Λοιποί θαμώνες ειδοποίησαν την αστυνομία και διακριτικά τον σταμάτησαν φεύγοντας από την ταβέρνα, ενώ προχώρησαν στη σύλληψή του.

Διαπιστώθηκε ότι ήταν υπότροπος για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η Εισαγγελέας δε δέχθηκε και την «ποινική διαμεσολάβηση» γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Ο αλλοδαπός- κάτοικος Αθηνών- παραμένει κρατούμενος καθώς διαπιστώθηκε επίσης ότι έχουν λήξει και τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα μας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ιωάννα Τούνη: Αγκαλιά με τον… Spider-Man στη Disneyland – Η έκπληξη που την περίμενε κάτω από τη μάσκα

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να έχει συνηθίσει τους διαδικτυακούς...

BINTEO: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου: «Ποιος σας έκανε τέτοιο ψώνιο;» – «Είστε φασίστας ακροδεξιός»

Σε σφοδρή αντιπαράθεση εξελίχθηκε ο κοινοβουλευτικός έλεγχος στη Βουλή,...

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το Ράδιο ταξί Πάτρας 18300

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου το...