ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ: H ηγεσία στον «Ηνίοχο»

    Ημερομηνία:

    Παρουσία του υφυπουργού Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η «Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών» της άσκησης «Ηνίοχος 2024» στην 117 Πτέρυγα Μάχης, στην Ανδραβίδα.

    Παρόντες ήταν επίσης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, οι Αρχηγοί ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ, πρέσβεις από διάφορες χώρες, διπλωματικοί ακόλουθοι, στρατιωτικές αντιπροσωπείες, κλπ. Θυμίζουμε ότι στην άσκηση συμμετέχουν περισσότερα από 70 ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη αλλά και ακόμη 36 από εννέα χώρες.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εφυγαν 400 ιατροί από νοσοκομεία της Πάτρας

    Απώλειες εξακολουθεί να µετρά το Εθνικό Σύστηµα Υγείας, στην...

    Το ρόφημα που σε ενυδατώνει περισσότερο από το νερό στον καύσωνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bd%cf%85%ce%b4%ce%b1%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5/