Ανδραβίδα: Να ερευνηθούν όλα τα πιθανά αίτια της τραγωδίας ζητούν ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

    Ημερομηνία:

    Τόσο το ΚΚΕ όσο και το ΜέΡΑ25 εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του 29χρονου υποσμηναγού.

    Την ανάγκη να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος του μοιραίου Φάντομ στην Ανδραβίδα επισημαίνει το ΚΚΕ εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του 29χρονου συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, υποσμηναγού  Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

    Επείγει

    «Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του συγκυβερνήτη του F-4 Phantom II, που με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Μαζί με τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου κυβερνήτη, επείγει να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος».

    Άμεσα

    Σε ανάλογο μήκος κύματος ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του υποσμηναγού τονίζει ότι πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

    «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους οικείους του άτυχου νεαρού συγκυβερνήτη εκπαιδευτικής πτήσης Phantom F4. Πέρα από τον άμεσο εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος» αναφέρει ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Αρναούτογλου, ο Οδοντωτός και τα Καλάβρυτα… – Τι είπε ο παρουσιαστής που πρέπει να μας προβληματίσει

    του Αχιλλέα Ροδίτη Ο Οδοντωτός και τα Καλάβρυτα βρέθηκαν στο...

    H Chevron θέλει τα θαλάσσια οικόπεδα στην Πελοπόννησο

    Ξεκίνησε ο διεθνής διαγωνισμός για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων...

    Τα 12 «ψιλά γράμματα» της επιδότησης των 8.100 ευρώ

    Οσοι έχουν στην κατοχή τους μια κλειστή κατοικία έως...
    Best Shop