Ανδραβίδα: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 31χρονου κυβερνήτη του Φάντομ που αγνοείται

    Ημερομηνία:

    Τραγικό απολογισμό είχε η συντριβή του μαχητικού διθέσιου αεροσκάφους F-4 Phantom στην Ανδραβίδα, καθώς ο 29χρονος συγκυβερνήτης εντοπίστηκε νεκρός, ενώ αναζητείται ακόμη ο κυβερνήτης του, ο 31χρονος Ευστάθιος Τσιτλακίδης.

    Η εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου ήρθε σε επικοινωνία με τον πατέρα του αγνοούμενου πιλότου.

    «Ήρθαν από το επιτελείο της Αεροπορίας εδώ στο σπίτι και μας είπαν ότι ψάχνουν το γιο μου και τον άλλο πιλότο. Από τη Μονάδα του με ενημέρωσαν πάρα πολύ νωρίς για το τι συνέβη. Αλλά τώρα πριν από λίγο ήρθαν αυτοπροσώπως έξω από την πόρτα μου και μου είπαν ότι κατέπεσε το αεροπλάνο και ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και για τα δύο παιδιά» είπε ο πατέρας του αγνοούμενου κυβερνήτη.

    Παράλληλα η εκπομπή έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 29χρονου συγκυβερνήτη του διθέσιου αεροσκάφους που εντοπίστηκε νεκρός, αλλά και του αγνοούμενου κυβερνήτη.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη – Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Διακοπές συνεδριάσεων δικαστηρίων στη μνήμη των 57 θυμάτων

    Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από το...

    Γάζα: Το Ισραήλ δηλώνει έτοιμο να ξαναρχίσει τον πόλεμο

    Η κυβέρνηση του Ισραήλ διεμήνυσε την Κυριακή (23.2) πως είναι έτοιμη...

    Το ζήτημα της φτώχειας φέρνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Γεράσιμος Φεσσιάν

    Τα ανησυχητικά στοιχεία της Έκθεσης Κοινωνικών και Οικονομικών Τάσεων...
    Best Shop