Ανδρέας Αθανασόπουλος: “Τους έπιασε ο πόνος για τις κατασκευές στην Πλαζ”

Ημερομηνία:

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, του Δήμου Πατρέων, Ανδρέας Αθανασόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

PHILOXENIA

«Για μια ακόμα φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ και η παράταξή του στον Δήμο Πατρέων, έχοντας αναγάγει σε πολιτική το ψέμα και την εξαπάτηση, καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή ότι δεν προστάτευσε και άφησε στο έλεος της κακοκαιρίας, τις κατασκευές –που οι εργαζόμενοι του Δήμου έφτιαξαν και εγκατέστησαν- στην πλαζ.

Ο «δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος». Οι αριστεροί του συστήματος, μαζί με τους ακροδεξιούς και τον κ. Ψωμά, εγκαλούσαν την Δημοτική Αρχή στις αρχές του καλοκαιριού για το μεγάλο περιβαλλοντικό έγκλημα που έκανε στην πλαζ, όταν την διαμόρφωσε, προκειμένου να έχουν ασφαλή πρόσβαση και όμορφη παραλία οι λουόμενοι. Ζητούσαν να δουν τις άδειες από την πολεοδομία, τασσόμενοι κατά των «παράνομων» παρεμβάσεων και τώρα εμφανίζονται να αγωνιούν, για την τύχη αυτών που δεν ήθελαν!!!

Δεν θ’ ασχοληθούμε άλλο με την αβάσταχτη πολιτική τους ελαφρότητα!

Απλά νιώθουμε ως Δημοτική Αρχή την υποχρέωση, να ενημερώσουμε τους δεκάδες χιλιάδες Πατρινούς, που όλο το καλοκαίρι απολάμβαναν τις παρεμβάσεις και τις εγκαταστάσεις (ξύλινα σκίαστρα, ξύλινες μονές καμπίνες – αποδυτήρια, ξύλινοι πάγκοι, ομπρέλες), ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου φρόντισαν έγκαιρα και πριν το ξέσπασμα της κακοκαιρίας να τα συγκεντρώσουν, να τα αποθηκεύσουν και το επόμενο καλοκαίρι να τα τοποθετήσουν ξανά στις θέσεις τους και παράλληλα με τις νέες παρεμβάσεις μας να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η πλαζ, αγαπημένος προορισμός των Πατρινών.

Όσο για τον πύργο του ναυαγοσώστη, που όντως υπέστη ζημιές, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας που έχει αναλάβει την ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας και η οποία θα τον αντικαταστήσει».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συγκλονίζει η Ασπασία Ρηγοπούλου – Το βίντεο για τον αγαπημένο της πατέρα που “έφυγε” από τη ζωή

Συγκλονίζει με το μήνυμά της η Διοικήτρια του Καραμανδανείου...

Πάτρα: Το Λιμεναρχείο απαγόρευσε τον απόπλου της Θαλαμηγού που κόλλησε στο Δρέπανο για λόγους αξιοπλοΐας

Αναφορικά με την προσάραξη θαλαμηγού (Θ/Γ) σκάφους σημαίας Η.Π.Α. τις...

«Του κάρφωσε το μαχαίρι στο κεφάλι»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που δέχθηκε επίθεση στον Άγιο Δημήτριο

Τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν την αιματηρή επίθεση στον 18χρονο γιο...

Αχαϊα: Συνελήφθησαν πέντε, αναμεσά τους ανήλικοι, για πολλά αδικήματα και όπλα – φωτο

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του...