Ανδρέας Κατσανιώτης: Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Τσιάρα, πραγματοποίησε ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την Αχαΐα, την αγροτική παραγωγή, τις αναγκαίες υποδομές, τη στήριξη των παραγωγών, καθώς και η αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών και αναπτυξιακών εργαλείων για τον πρωτογενή τομέα.

    Όπως τόνισε ο κ. Κατσανιώτης, «η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και η ουσιαστική περιφερειακή ανάπτυξη δεν μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς να βρίσκεται στο επίκεντρο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο πρωτογενής τομέας. Η ενίσχυση των παραγωγών και η στήριξη της υπαίθρου αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις για την αναγέννηση της ελληνικής περιφέρειας και της τοπικής μας οικονομίας».
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 88 μεγάλες συναυλίες αυτού του καλοκαιριού

    Το ανεπανάληπτο sold out του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ, η Μαρίνα Σάττι έτοιμη να πάει τάπα...

    Έρευνα: Δείξε μου την εποχή, να σου πω τη διάθεσή σου

    Οι εποχές επηρεάζουν τον άνθρωπο. Η εναλλαγή τους επιδρά...

    Οι πιο ευτυχισμένοι εργαζόμενοι στον κόσμο – Ποια θέση έχει η Ελλάδα

    Μια πρόσφατη έρευνα της iSelect αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις...

    Η γυναίκα που εδώ και δέκα χρόνια ζει χωρίς χρήματα: «Νιώθω πιο ασφαλής από τότε που δούλευα»

    Ίσως αυτή η φαινομενικά τολμηρή απόφαση να ήταν αποτέλεσμα...