ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Δεν θα είμαι υποψήφιος στην Αχαϊα

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην Υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, δεν άφησε περιθώρια παρερµηνειών. Ξεκαθάρισε µε κατηγορηµατικό τρόπο: «Αυτά που γράφονται για υποψηφιότητά µου στην Αχαΐα είναι τερατώδη. Έχω επικοινωνήσει µε τους βουλευτές της περιοχής και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ και τους ενηµέρωσα σχετικώς ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σενάριο».

    Η δήλωσή του ήρθε ως απάντηση σε έντονη φηµολογία που είχε κυκλοφορήσει τις προηγούµενες εβδοµάδες, σύµφωνα µε την οποία ο πρώην υπουργός -µε καταγωγή από την Αχαΐα- προοριζόταν για υποψήφιος βουλευτής στην περιοχή µε τη Νέα Δηµοκρατία.

    Ωστόσο, ο ίδιος διαψεύδει πλήρως το σενάριο – και όχι απλώς µέσω κύκλων, αλλά µε προσωπική τοποθέτηση.
    Φλίγκος

    Αν και δεν µπήκε στην ουσία των πολιτικών του προθέσεων, καθιστά σαφές ότι η Αχαΐα δεν βρίσκεται στα σχέδιά του. Το αν θα τον δούµε αλλού µε τη ΝΔ, είναι µια άλλη συζήτηση. Προς το παρόν, λέει «όχι» στα δυτικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...