ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Δεν θα είμαι υποψήφιος στην Αχαϊα

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην Υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, δεν άφησε περιθώρια παρερµηνειών. Ξεκαθάρισε µε κατηγορηµατικό τρόπο: «Αυτά που γράφονται για υποψηφιότητά µου στην Αχαΐα είναι τερατώδη. Έχω επικοινωνήσει µε τους βουλευτές της περιοχής και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ και τους ενηµέρωσα σχετικώς ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σενάριο».

    Η δήλωσή του ήρθε ως απάντηση σε έντονη φηµολογία που είχε κυκλοφορήσει τις προηγούµενες εβδοµάδες, σύµφωνα µε την οποία ο πρώην υπουργός -µε καταγωγή από την Αχαΐα- προοριζόταν για υποψήφιος βουλευτής στην περιοχή µε τη Νέα Δηµοκρατία.

    GLEARNET
    Ωστόσο, ο ίδιος διαψεύδει πλήρως το σενάριο – και όχι απλώς µέσω κύκλων, αλλά µε προσωπική τοποθέτηση.
    Φλίγκος

    Αν και δεν µπήκε στην ουσία των πολιτικών του προθέσεων, καθιστά σαφές ότι η Αχαΐα δεν βρίσκεται στα σχέδιά του. Το αν θα τον δούµε αλλού µε τη ΝΔ, είναι µια άλλη συζήτηση. Προς το παρόν, λέει «όχι» στα δυτικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάτρα φώναξε ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ: Εντυπωσιακό βίντεο

    Eντυπωσιακό το τμήμα της διαδήλωσης που αφορούσε την Παλαιστίνη....

    Πάτρα – Φωτό και βίντεο: Χιλιάδες στην πορεία για την απεργία!

    Στους δρόμους βγήκαν εργαζόμενοι, σωματεία και συνδικάτα και στην Πάτρα...

    Πάτρα: Η Ελληνική αντικαρκινική εταιρεία για τον Οκτώβρη

                     Οκτώβρης,...

    “Μανία με τον Γιώργο Πανουσόπουλο”: Αφιέρωμα του “Γυμνού Οφθαλμού” στο Θέατρο “Λιθογραφείον”

    Ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό Γιώργο Πανουσόπουλο από τον...