Ανδρέας Μικρούτσικος: Έφυγε τρέχοντας από το πλατό της Super Κατερίνα

    Ημερομηνία:

    Επικό σκηνικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα της Super Κατερίνα.

    O παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Survivor εκνευρίστηκε με όσα γίνονται στο ριάλιτι και ζήτησε να σταματήσει από εδώ και στο εξής να σχολιάζει τους παίκτες.

    Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι χειρομάντης, έτρεξε να φύγει από το πλατό.

    «Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ», είπε αρχικά.

    Και πρόσθεσε: «Ο Τάκης δεν θα φύγει σήμερα γιατί παράγει έργο, η Βρισηίδα παράγει έργο και αυτό το έργο είναι η καταστροφή των αυτιών μας, του εγκεφάλου μας, του ψυχισμού μας. Κατερίνα σου ζητάω άδεια για να μην ξαναμιλήσω γι’ αυτό το πράμα. Γιατί αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι πράμα».

    Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου τον ενημέρωσε πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ διαβάζει το χέρι και ο παρουσιαστής έφυγε τρέχοντας από το πλατό, λέγοντας «φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιας πασίγνωστης Πατρινής είναι κόρη αυτή η 20χρονη; ΦΩΤΟ

    Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής...

    Μπούγας: Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών της χώρας

    «Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εισαγγελείς σε Αγρίνιο, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Λάρισα ανέλαβαν την υπόθεση

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα της Ευρωπαϊκής...

    Και όμως, το κόστος της «καλής ζωής» μειώνεται – Οι 15 ακριβότερες πόλεις

    Η «καλή ζωή» έγινε λίγο λιγότερο ακριβή, καθώς η...