Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι ένα πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας»

Ημερομηνία:

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή την κόντρα της παρουσιάστριας με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στα social media.

PHILOXENIA

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο, ύστερα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την ατάκα της πως ντρέπεται για κάποια πρόσωπα που συνάντησε από τον χώρο να σχολιάζεται πολύ και ποικιλοτρόπως.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος «κατακεραυνώνει» την παρουσιάστρια, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weeekend».

«Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω, ένας άνθρωπος, μια κοπέλα, μια γυναίκα, μια συνάδελφος που κάνει αυτή τη δουλειά και πολύ διαφορετικό να σε βλέπω σαν φάτσα. Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά στο υπόλοιπο είναι υποτιμητικό… Είχα τη χαρά, την τύχη την περίοδο που άνθισε αυτό το φαινόμενο να απέχω γιατί αν δεν απείχα θα ήμουν στο ίδιο κανάλι. Αυτό που είχα δει και αυτό που ήξερα είναι ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας» είπε αρχικά.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γιατί τα αυτοκίνητα της Xiaomi δεν έρχονται Ελλάδα;

Η Xiaomi μπήκε στην αυτοκινητοβιομηχανία το 2024 με ένα στοίχημα που...

Φρούτα «χρυσάφι» στα ράφια, ψίχουλα στους παραγωγούς – Η μεγάλη διαφορά στις τιμές

Το ζήτημα της ακρίβειας στα τρόφιμα συνεχίζει να απασχολεί καταναλωτές και παραγωγούς, με...

Αιγιάλεια: Παράταση έως τις 21 Αυγούστου για τις δηλώσεις ζημιών από την πυρκαγιά

Παράταση έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026 δόθηκε...

Ο «λογαριασμός» της Λιόλιου: Η διαδρομή της και πώς κατασκευάζεται σήμερα ένα πρώτο όνομα

Υπάρχει μια μικρή ειρωνεία στην περίπτωση της Κατερίνας Λιόλιου: για...