Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Η κοινωνική συνοχή θεμέλιο για την εθνική ομοψυχία»

    Ημερομηνία:

    Μήνυμα του Βουλευτή Αχαΐας και Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821:

    Σε μια εποχή πολλαπλών κρίσεων και προκλήσεων η επέτειος της Εθνεγερσίας των Ελλήνων απέναντι στον τουρκικό ζυγό μάς υπενθυμίζει το χρέος μας στην κοινωνία και την πατρίδα.

    Στο ασταθές και συνεχώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον και με έναν «γείτονα» που δείχνει τα «δόντια» του τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας του, η Ελλάδα πρέπει να αποτελέσει τον πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή, χωρίς να υποχωρήσει ούτε μια σπιθαμή στα κυριαρχικά της δικαιώματα.

    Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται να ξαναβρεθεί η χαμένη κοινωνική συνοχή, η οποία πρέπει να χτιστεί πάνω στις αρχές της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκαν οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που αν κάποιους όψιμα και ανιστόρητα τους απογοητεύουν, για εμάς είναι φάρος και οδηγός για το παρόν και το μέλλον.

    Χρόνια Πολλά Έλληνες, Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο 2,2% η ανάπτυξη το α’ τρίμηνο του 2025

    Στο 2,2% διαμορφώθηκε η αύξηση του ΑΕΠ σε βασική...

    Η ισπανική συνταγή για τη μετανάστευση

    Πώς η Μαδρίτη πέτυχε να τονώσει την οικονομία της...

    Συνταγή για αλμυρούς λουκουμάδες με φέτα και μυρωδικά

    Ποιος είπε ότι οι λουκουμάδες βγαίνουν μόνο σε γλυκιά έκδοση; Οι αλμυροί λουκουμάδες αποτελούν...