Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Να επαναλειτουργήσει άμεσα η Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Ερώτηση προς τους υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και Εσωτερικών, για την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κατέθεσαν δεκατέσσερεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία του Βουλευτή Αχαΐας και Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.

    Στην επιστολή επισημαίνεται η αποτυχία των κυβερνητικών πολιτικών στον χώρο του πολιτισμού, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της εφαρμογής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Φεβρουαρίου του 2023, που αντί να θεραπεύσει παθογένειες και να απαντήσει μακροπρόθεσμα και οραματικά στα αιτήματα του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως εκφράστηκαν στις εμβληματικές κινητοποιήσει του προηγούμενου χειμώνα, διαιωνίζει την ήδη προβληματική πραγματικότητα.

    Το ένα και ουσιαστικό ερώτημα που τίθεται  είναι αν η Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα εξαιρεθεί με νέα ΚΥΑ από την προηγούμενη, ούτως ώστε να επαναλειτουργήσει και να δοθεί τέλος στην αγωνία των σπουδαστών, των καθηγητών και των ανθρώπων του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...