Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Πνίγονται οι καλλιέργειες στη Δυτική Αχαΐα, επείγουσα η ανάγκη για παρέμβαση Δήμου και Περιφέρειας

    Ημερομηνία:

    Την ανησυχία του για τα πλημμυρικά φαινόμενα που εμφανίζονται στις καλλιέργειες στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας εξαιτίας των έργων της Ολυμπίας Οδού εκφράζει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, γιατρός Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

    Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, γράνες και χαντάκια έχουν κλείσει, με αποτέλεσμα οι καλλιεργητές να βλέπουν το βιος τους να καταστρέφεται από τους μεγάλους όγκους νερού που δεν έχουν πού να διοχετευτούν, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά μέριμνα από την κατασκευάστρια εταιρεία για πρόληψη και επίλυση του προβλήματος.

    Ο κ. Παναγιωτόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και κάνει λόγο για την ανάγκη άμεσης παρέμβασης Δημοτικών Αρχών και Περιφέρειας ώστε να αποφευχθούν μεγαλύτερες καταστροφές, αφού η κατάσταση είναι ήδη σοβαρή και ο χειμώνας και οι βροχές είναι ακόμη μπροστά μας.

    Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
    Ιατρός-Διευθυντής ΕΣΥ
    Μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρίνιο: Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα ξεσπά για τη μεταφορά της Βανδή με περιπολικό

    Ξέσπασε ο Δέσποινα Καλλέα, μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα,...

    Πάτρα: Αγριο ξύλο μεταξύ δύο ατόμων! Κάλεσαν αστυνομία οι τρομαγμένοι περίοικοι

    Ένταση επικράτησε χθες το µεσηµέρι στα Προσφυγικά της Πάτρας,...

    Πύργος–Καλό Νερό–Τσακώνα: Αποφάσεις για τον Αυτοκινητόδρομο

    Την πρόθεση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να εξετάσει...

    Ανδρέας Τσώκος: «Άμεσα ξεκινούν τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της Αχαΐας»

    Με τον Γενικό Γραμματέα Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και...