Ανδρουλάκης: Η ΝΔ ετοίμαζε μεταγραφή αεροδρομίου για την Καϊλή, τώρα κάνει ότι δεν τη γνωρίζει

    Ημερομηνία:

    «Δεν θα συμβιβαστώ με όσους πλήγωσαν την παράταξη στο παρελθόν – Όποιος δεν έχει τη διάθεση για κοινό αγώνα δεν θα είναι στη πρώτη γραμμή της μάχης της παράταξης στις εκλογές», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης

    O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αρχίζοντας την ομιλία του στη Κ.Π.Ε του κόμματος, πριν από λίγη ώρα, αναφέρθηκε στη διαγραφή της Εύας Καϊλή και της ραγδαίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες. Ο κ. Ανδρουλάκης θέλησε να στείλει το μήνυμα πώς κανείς δεν θα ανακόψει την νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες εκλογές και πως δεν θα ανεχθεί καμία προσωπική στρατηγική από κανένα.

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «δεν έχω δεσμεύσεις και γραμμάτια σε κανένα. Δεν θα συμβιβαστώ με όσους πλήγωσαν την παράταξη στο παρελθόν. Κι αυτό είναι μια σταθερή αξιακή θέση της παράταξης» ενώ προειδοποίησε πώς «συμπεριφορές που φρενάρουν τη πορεία ανόδου της παράταξης δεν θα γίνουν ανεκτές. Όποιος δεν έχει τη διάθεση για κοινό αγώνα δεν θα είναι στη πρώτη γραμμή της μάχης της παράταξης στις εκλογές».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...