Ανείπωτη τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε και ο πατέρας του 31χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Ανείπωτη τραγωδία στον  Βόλο αφού ο πατέρας του 31χρονου Κωνσταντίνου στο άκουσμα της τραγικής είδησης της απώλειας του παιδιού του, δεν άντεξε τον πόνο και πέθανε.

    Το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Κυριακής έχει βυθίσει στο πένθος τον Βόλο.

    Ένα νιόπαντρο ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος και η Κερασία άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, όταν ένα ΙΧ που οδηγούσε 82χρονος οδηγός τους παρέσυρε στα Λεχώνια με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο τους. Οι νεκροί ηλικίας 31 ετών και οι δύο, φορούσαν κράνη αλλά δεν στάθηκαν αρκετά να τους προστατεύσουν.

    Σημειώνεται ότι όταν οι γονείς των δύο νέων έφτασαν στο νοσοκομείο, όπου είχαν μεταφερθεί, για το δύσκολο έργο της αναγνώρισης, κατέρρευσαν και εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.  Η Κερασία είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία στον Βόλο που διατηρεί κατάστημα ανταλλακτικών δίκυκλων μοτοσικλετών στο κέντρο της πόλης.

    Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

    Το ζευγάρι το οποίο επέβαινε σε μηχανή, είχε πάει εκδρομή και κατά την επιστροφή τους στον Βόλο, ο θάνατος είχε στήσει «καρτέρι». Στην Εθνική Οδό Βόλου – Καλών Νερών, στο ύψος των Άνω Λεχωνίων, εκεί συνέβη το τροχαίο. Ένας 82χρονος οδηγός βγήκε με αγροτικό όχημα από κάθετο δρόμο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε το ζευγάρι. O θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

    Στο σημείο υπάρχει σήμανση STOP, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, και ερευνάται εάν ο ηλικιωμένος οδηγός σταμάτησε πριν βγει στην κεντρική οδό του κάτω κλάδου του Πηλίου.

    Ανείπωτη τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε και ο πατέρας του 31χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο

    «Είδαμε τους φίλους μας να ξεψυχούν στην άσφαλτο»
    Μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια που κάνει την τραγωδία ακόμη πιο συγκλονιστική είναι πως μόλις τέσσερα αυτοκίνητα πιο πίσω ακολουθούσε ένα άλλο ζευγάρι, στενοί φίλοι των θυμάτων.

    Ανέφεραν πως οι δύο τους έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της φρικτής σκηνής, βλέποντας τους αγαπημένους τους να ξεψυχούν μπροστά στα μάτια τους. Σε κατάσταση σοκ, προσπάθησαν να τρέξουν κοντά τους, όμως ήταν ήδη αργά.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΑΣ Αποστόλη Αγγελή: «Έθιμα του Πατρινού Καρναβαλιού» – Αιχμές στην αντιπολίτευση

    Άρθρο του Αποστόλη Αγγελή, Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Προγραμματισμού Το Καρναβάλι είναι...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και συνελήφθησαν

    Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το απόγευμα και το βράδυ,...

    ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθησαν με ναρκωτικά

    Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ και σήμερα...

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το βίντεο στο TikTok με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

    Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε on air πως περιμένει το πρώτο της...