Angelina Jolie: «Είχα πολύ σκοτάδι μέσα μου, η “Maria” μού έδωσε ξανά ζωή»

Ημερομηνία:

Angelina Jolie πρωταγωνιστεί και στην επικαιρότητα των τελευταίων μηνών, μετά την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Maria», σε σκηνοθεσία Pablo Larain, όπου υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, ειδικά στις τελευταίες μέρες της ζωής της. Όπως είπε σε νέα συνέντευξή της στο Vanity Fair, ήταν ένας ρόλος που έδωσε στην ίδια ξανά ζωή.

«Για ένα διάστημα δεν ήμουν ο εαυτός μου και δεν μπορούσα να δώσω πολλά στη δουλειά μου για μερικά χρόνια.

»Για διάφορους λόγους, που θα προτιμούσα να μην εξηγήσω, είχα πολύ σκοτάδι, δεν είχα φως και ζωή μέσα μου. Επίσης έπρεπε να είμαι περισσότερο στο σπίτι, οπότε δεν μπορούσα να δεσμευτώ για μεγάλες περιόδους σε έναν ρόλο. Τα τελευταία χρόνια, οι επιλογές δουλειάς που έκανα ήταν κυρίως πρακτικές παρά δημιουργικές.

»Πιστεύω πραγματικά ότι η “Maria” άρχισε ξανά να μου δίνει ζωή. Όλοι περνάμε αυτή την ανθρώπινη συνθήκη και αυτή τη ζωή. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα θεραπευτικό να είσαι κομμάτι αυτών των ταινιών, να μιλάς γι’ αυτό και να ζεις με αυτό τον τρόπο… Μου έλειψε το να είμαι καλλιτέχνης».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα σε ομάδα δημοσιογράφων, στην οποία είχε συμμετάσχει και το Marie Claire Greece, είχε κληθεί να περιγράψει τη συναισθηματική εμπειρία του να τραγουδάει όπερα για τις ανάγκες της νέας ταινίας: «Σε όλους μας έχει συμβεί να ζήσουμε κάτι, έναν πόνο, μια απώλεια, ένα τραύμα, ό,τι κι αν είναι αυτό, και να το κουβαλάμε στο σώμα μας, με το στομάχι μας να σφίγγεται και την καρδιά μας να φτερουγίζει. Πολύ σπάνια έχουμε την ευκαιρία και την κατάλληλη υποστήριξη ώστε το βγάλουμε από μέσα μας, να βρούμε τη δική μας φωνή για να εκφράσουμε ολόκληρο τον πόνο, την αγάπη ή ό,τι υπάρχει μέσα στον καθένα μας. Την πρώτη εβδομάδα ένιωσα να πιέζομαι, έβαζα τα κλάματα. Δυσκολευόμουν να βρω πρόσβαση στη φωνή μου, είχα κλειδώσει από διαφορετικά πράγματα που είχαν συμβεί στη ζωή μου, και ήταν ένα είδος επανάστασης το ότι κατάφερα τελικά να τη βρω. Το εύχομαι σε όλους».

marieclaire.gr

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24-10-2026

ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΗΛΙΑ ΠΕΡ. ΣΚΑΡΠΕΤΑ ΕΤΩΝ 60 Κηδεύουμε την Παρασκευή 23-10-2026...

Hi-tech προξενιό: Το νέο «νυφοπάζαρο» με προξενήτρα τον αλγόριθμο

Ανδρες και γυναίκες, κουρασμένοι από το ατελείωτο swipe και...

Εμμανουήλ Καραλής: Αγκαζέ με τη μαμά του στο κέντρο της Αθήνας

Μια όμορφη και ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή του Εμμανουήλ με...

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν έκανα σεξ Τετάρτη και Παρασκευή»

Αποκαλύψεις έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας για μια δύσκολη...