Ανήλικοι πυρπόλησαν 36 κάδους απορριμμάτων στο Αγρίνιο – Ελεύθεροι με περιορισμούς

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη ανησυχία προκάλεσαν τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Αγρίνιο τα περιστατικά εμπρησμού κάδων απορριμμάτων. Ανήλικοι φέρεται να πυρπόλησαν τουλάχιστον 36 κάδους μέσα σε λίγες ώρες με τις ζημιές να ξεπερνούν τις 8.000 ευρώ.

    Οι τέσσερις ανήλικοι (από 15 έως 18 ετών) που φέρονται να εμπλέκονται συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Αγρινίου. Σε έναν εξ αυτών επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι που έχουν να κάνουν με την παρουσία του στο Αστυνομικό Τμήμα τέσσερις φορές την εβδομάδα, η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η απαγόρευση συναναστροφής με τους συγκατηγορούμενούς του.

    Θα πρέπει, τέλος, να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη ΙΧ που υπέστη ζημιές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...