Ανήλικος απείλησε με μαχαίρι μαθητές εντός σχολείου στη Ζάκυνθο – Νέες καταγγελίες

    Ημερομηνία:

    Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να μεταφερθεί νέα δικογραφία σε βάρος του 14χρονου ανηλίκου, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από έναν μήνα για ληστεία και εκφοβισμό, μαζί με δύο αδέλφια φίλους του 14 και 13 ετών, σε βάρος συμμαθητή τους.

    Εναντίον του 14χρονου έγιναν, χθες, νέες καταγγελίες στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, σύμφωνα με τις οποίες, κατά το χρονικό διάστημα από 24-09-2024 έως 04-10-2024, μόνος του ή με συνεργό έναν από τα δύο αδέλφια, ανά περίπτωση, προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικά ποσά, καθώς και ρολόι από συμμαθητές του, απειλώντας τους είτε ότι θα χρησιμοποιήσει μαχαίρι είτε ότι θα τους προκαλέσει σωματική βλάβη.
    proliptikes

    Μάλιστα η απειλή χρήσης του μαχαιριού έγινε μέσα στο σχολείο που πηγαίνουν οι ανήλικοι κατηγορούμενοι, με τον καταγγέλλοντα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, να υποστηρίζει ότι ο 14χρονος κατηγορούμενος του έδειξε το μαχαίρι και τον απείλησε.

    Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος του ανήλικου και των δύο κατά περίπτωση συνεργών του, επίσης ανηλίκων, περιλαμβάνουν τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας, πρόκλησης σωματικών βλαβών και απειλής, όπως και η εκ νέου δικογραφία εναντίον των γονιών τους για την παραμέληση της εποπτείας τους, θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λίμπιντο: Τips που «ξεκλειδώνουν» ανεξερεύνητες επιθυμίες και οδηγούν σε οργασμό

    Οι γκουρού του σεξ έχουν προειδοποιήσει ότι μια συχνά...

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ: Παρουσίαση βιβλίου για τον Κ.Π. Καβάφη στην Πάτρα

    Οι εκδόσεις Opportuna παρουσιάζουν στην Πάτρα τον συλλογικό τόμο...

    Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή ευαλωτότητα στο δημόσιο. Μια αόρατη κρίση

    Παναγιωτόπουλος Γιώργος Καθηγητής, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών   Η κυβερνοεπίθεση που...

    Θρήνος στην Κρήτη για τον 19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Λασίθι

    Σπουδαστής σχολής μηχανικών αυτοκινήτων στο Ηράκλειο ήταν ο 19χρονος Γιάννης, ο...