Άννα Αμανατίδου: «Η Βίκυ Καγιά δεν με βοήθησε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με βοήθησε πολύ και δεν είναι σνομπ»

Ημερομηνία:

Η Άννα Αμανατίδου τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM αποτελεί μια από τις πιο γνωστές Influencer στο Instagram.

Το βράδυ της Παρασκευής, η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η Πένυ Καβέτσου τη συνάντησαν σε εκδήλωση και το μοντέλο μίλησε για το reality μόδας αλλά και την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Παρακολουθώ το GNTM κι ανυπομονώ να δω καινούρια concept. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο reality φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει αν διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα.

«Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» ανέφερε η Άννα Αμανατίδου.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος διαψεύδει ότι εξύβρισε και πήγε να χτυπήσει την Άννα Παπαδοπούλου και απειλεί με μηνύσεις

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά τις καταγγελίες...

Τραγωδία: Η οικογένεια της 24χρονης Φιορής είχε χάσει και τον 18χρονο ξάδερφό της σε τροχαίο το 2019

Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από τον θάνατο...