Άννα Φόνσου: Δεν παντρεύτηκα τον Κώστα Βαγιάνο, δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα

    Ημερομηνία:

    Η Άννα Φόνσου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την «παγίδα» του να είσαι με έναν πλούσιο άνδρα όταν θέλεις να φύγεις από τη σχέση (λόγω των ανέσεων), αλλά και για τον μεγάλο της έρωτα που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

    «Δεν ήμουν πλούσια και όταν έγινα κόντεψα να τρελαθώ. Τι παγίδα είναι να είσαι με έναν πλούσιο άνδρα γιατί όταν θες να φύγεις λες που να πάω με τόσες ανέσεις;

    Άλλαξε η ζωή μου όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιάνο, δεν τον παντρεύτηκα γιατί δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα. Οι άντρες που παντρεύτηκα ήταν οι καλύτεροι άντρες του κόσμου, εγώ φταίω που τέλειωσαν», ανέφερε η Άννα Φόνσου.

    «Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρα την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα. Η Αλίκη στο γάμο μου επισκίασε τα πάντα, η νύφη ήρθε σε όγδοη μοίρα, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα.

    Δεν θα μου άρεσε να έχω μια σχέση για να έχω σύντροφο, σύντροφο έχουν τα κόμματα. Όταν πάψω να ονειρεύομαι θα σταματήσει και η ζωή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνεργασία του Συλλόγου Αρκάδων με την Κοινο_Τοπία για τη στήριξη της Μέριμνας

    Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήραν ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας και η Εταιρεία Κοινωνικής...

    Πάτρα: Σκουπιδότοπος πίσω από Δημοτικό Σχολείο – ΦΩΤΟ

    Βρωμιά και δυσοδία στην οδό Ναυμαχίας Έλλης, στην Πάτρα,...

    Δολοφονία Δώρας Ναστούλη στο Αγρίνιο: Ενοχή του κατηγορούμενου ζήτησε η Εισαγγελέας

    Η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ναστούλη από...