Άννα Καραμανλή: Δεν πρόκειται να ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα γιατί επιφέρει τεκνοθεσία

    Ημερομηνία:

    «Πιστεύω στον πυρήνα της οικογένειας», είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή, η οποία πολλάκις έχει ταχθεί κατά του νομοσχεδίου περί γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

    «Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιθο για τον γάμο για τα ομόφυλα γιατί αυτό θα επιφέρει και τεκνοθεσία», συμπλήρωσε.

    Ερωτώμενη για το τι θα κάνει σε περίπτωση που τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, η Άννα Καραμανλή έβαλε τις αξίες της πάνω από το πολιτικό συμφέρον.

    «Δεν πρέπει να στοχοποιούμαστε όσοι έχουμε άλλη άποψη. Πρέπει να μπορούμε να βάζουμε τις γραμμές μας. Θα το καταψηφίσω ακόμα κι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας», ξεκαθάρισε. «Θέλω οι απόψεις μου να είναι κρυστάλλινες και έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ευθής», πρόσθεσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις στο σεξ που θα «σώσουν» κάθε άντρα με “προσόντα”

    Επανέρχομαι με την υποενότητα   «Ποιες στάσεις είναι ιδανικές για...

    5 σημάδια ότι μια γυναίκα είχε πολλούς συντρόφους

    Η κατανόηση αυτών των σημαδιών με ενσυναίσθηση βοηθά στην...

    Labubu: Μια φούσκα δισεκατομμυρίων έτοιμη να σκάσει

    Τα Labubu έχουν την τιμητική τους. Αυτό είναι σαφές. Τα βλέπει...

    Ελλάδα-Ιταλία 75-66: Άμυνα γρανίτης, Γιάννης δυναμίτης και ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική!

    Η Εθνική χρειάστηκε να επιστρέψει στα βασικά απέναντι στην Ιταλία, παίζοντας σπουδαία...