Άννα Κουρή: «Στα 14 μου είχα κάνει επέμβαση στα αυτιά μου, ακόμη είναι πεταχτά»

    Ημερομηνία:

    Η Άννα Κουρή μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το όταν ο πατέρας της έκοψε και την καλημέρα λόγω της υποκριτικής, τη σχέση με τον χρόνο και η επέμβαση που έκανε στα αυτιά, γιατί ήταν… πεταχτά.

    Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση της με τον πατέρα της.

    «Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε για 2 χρόνια, όταν ασχολήθηκα με την υποκριτική, μου έκοψε και την καλημέρα. Μου είχαν προτείνει να κάνω προκλητική φωτογράφηση και μου φάνηκε πολύ αστείο, δεν ήθελα να πάθει εγκεφαλικός ο μπαμπάς», είπε αρχικά η Άννα Κουρή.

    Αναφορικά με το bullying αποκάλυψε πως έχει τύχει να φύγει από δουλειά εξαιτίας κακοποιητικής συμπεριφοράς.

    «Παλιά δυστυχώς το bullying ήταν μες στη δουλειά, έχει τύχει να περάσω δύσκολα και απείλησα να φύγω. Δεν κάνω καθόλου δουλειές του σπιτιού, μου αρέσει όμως να μαγειρεύω. Ποτέ δεν είχα το να παντρευτώ και να κάνω παιδιά και ούτε με πίεζαν από την οικογένειά μου», συμπλήρωσε.

    «Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις κάθε χρόνο και κάτι να αλλοιώνεται πάνω σου, λες είμαι σε αυτή την ηλικία και ζω. Στα 14 μου είχα κάνει επέμβαση στα αυτιά μου, ακόμη είναι πεταχτά»

    Η Άννα Κουρή πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κάθε πέρυσι και του χρόνου» στο θέατρο «Alhambra».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γρηγορία Μεθανίτη: «Έκανα πολλά χρόνια να μπω σε λεωφορείο γιατί με χούφτωναν συνεχώς»

    Με αφορμή τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Porto...

    Πάτρα: Έκανε τατουάζ τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%ac%ce%b6-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%bd%ce%b1%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3/

    Προσοχή στη νέα ταυτότητα: Η παγίδα που μειώνει τη διάρκεια από 10 χρόνια σε 1

    Η έκδοση της νέας αστυνομικής ταυτότητας έχει δημιουργήσει ενδιαφέρον και αρκετές απορίες....

    Πάτρα: Τι συμβαίνει με τους γεμάτους κάδους; Τι απαντά ο Δήμος

    Η φωτογραφία που βλέπετε ελήφθη την περασμένη Τετάρτη (βραδινές...