Αννα Μαστοράκου: Μεγάλα κενά στα νοσοκομεία της Πάτρας από αύριο – Πόσοι παραμένουν ανεμβολίαστοι – 60 γιατροί λένε “όχι” στο εμβόλιο

    Ημερομηνία:

    Μεγάλο πρόβλημα θα αντιμετωπίσει το σύστημα υγείας στην Αχαϊα, με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, όπως υποστήριξε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Αννα Μαστοράκου, μιλώντας σήμερα το πρωϊ στο MEGA.

    Σύμφωνα με την κ. Μαστοράκου αυτή την στιγμή περίπου 430 εργαζόμενοι στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρα και 60 γιατροί αρνούνται να εμβολιαστούν. Γεγονός που θα προκαλέσει τριγμούς στα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, καθώς δεν θα μπορέσουν να αναπληρωθούν εύκολα οι θέσεις όσων τεθούν σε αναστολή εργασίας από αύριο το πρωϊ.

    Πρόβλημα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου γιατροί και νοσηλευτές έχουν εμβολιαστοί και μόνον 30 διοικητικοί υπάλλοι παραμένου ανεμβολίαστοι.

    Οπως  ανέφερε η Αννα Μαστοράκου θα έπρεπε να είχε γίνει καταγραφή των ανεμβολίαστων στα νοσοκομεία καιρό πριν , ώστε να αντιμετωπιστεί έγκαιρα η κρίσιμη κατάσταση που τώρα δημιουργείται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΗΜΕΡΑ: Πάτρα: Οι εργαζόμενοι της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. σε εθελοντική αιμοδοσία

    Ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία...

    Αιγιάλεια: Ετελέσθη Θεία Λειτουργία υπέρ μαθητών από τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο – φωτό

    Στο πλαίσιο της αδιάλειπτης ποιμαντικής μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...

    Πάτρα: Θρήνος για τον Γιώργο Τζουρούνη – “Εφυγε” νωρίς

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΠΥΡ. ΤΖΟΥΡΟΥΝΗ ΕΤΩΝ 59 ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...