Άννα Μαστοράκου: Σας θέλω δίπλα μου γιατί θα είμαι δίπλα σας! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ημερομηνία:

    Μήνυμα σε όλους τους Αχαιούς έστειλε η Αννα Μαστοράκου ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Αχαΐας να εκφράσουν τη στήριξή τους προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στην προσεχή κάλπη.

    «Επιθυμώ να δω την Αχαΐα του μέλλοντος να απογειώνεται, για εμάς και τα παιδιά μας!», ήταν το μήνυμα που έστειλε η ίδια προς κάθε κατεύθυνση, τονίζοντας, παράλληλα, πως: «Υπηρετώντας τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια από θέσεις ευθύνης έχω αποδείξει ότι δεν πορεύομαι με το σύστημα, αλλά με ένα σύστημα αξιών, βρισκόμενη σε συνεχή επικοινωνία με τον κόσμο».

    Και πρόσθεσε με έμφαση: «Το μέλλον αλλάζει γιατί εμείς το επιλέγουμε. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου επιλέγουμε συνειδητά Νεκτάριο Φαρμάκη. Σας θέλω δίπλα μου γιατί θα είμαι δίπλα σας!».

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημήτρης Αλεξάνδρου: Διακοπές στη Λευκάδα με τον γιο του, Πάρη – Οι πρώτες φωτογραφίες

    Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι από τη Λευκάδα, κάνοντας...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Εγινε χαμός στο ΠΑΣΟΚικό γλέντι

    «Τα ‘σπασε» σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική το Σαββατοκύριακο που πέρασε, στον ωραίο...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Οι 6 «μαγικές» φράσεις που κάνουν τα παιδιά να ακούνε τους γονείς τους

    Οι γονείς ψάχνουν πάντα τρόπους για να κάνουν τα...