Άννα Μαστοράκου: Συναντήσεις με θεσμικούς φορείς

    Ημερομηνία:

    Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου συνέχισε τις θεσμικές της συναντήσεις με φορείς της περιοχής.

    Σειρά αυτήν τη φορά είχε η συνάντηση με τη διευθύντρια της ΔΟΥ Πατρών, Σοφία Καϊάφα, η οποία ενημέρωσε την κ. Μαστοράκου για την Υπηρεσία που προΐσταται, με κύριο πρόβλημα τα κενά που υπάρχουν σε προσωπικό. Συγκεκριμένα, από τις 150 οργανικές θέσεις, είναι καλυμμένες οι 103 και αναμένονται μέχρι το τέλος του έτους 3 αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης. Από την άλλη, αναμένονται μεν 11 νέοι υπάλληλοι, όμως η ολοκλήρωση της τοποθέτησής τους δεν θα γίνει νωρίτερα από το 2024.

    Η Αννα Μαστοράκου εξήγησε στην κ. Καϊάφα ότι υπάρχει πρόβλημα με την άυλη συνταγογράφηση, για τις οποίες κατά τη διάρκεια της υλοποίησης, πολλές φορές επιδικάζονται πρόστιμα στους ιατρούς ενώ δεν έχουν εισπραχθεί αμοιβές ειδικά στην περίοδο της πανδημίας.

    Σημαντικό θέμα είναι, επίσης και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των ασθενών κατά τη διάρκεια των ελέγχων.

    Η κ. Καϊαφα έδειξε κατανόηση και αντήλλαξε απόψεις και σκέψεις με την κ. Μαστοράκου για να βρεθούν λύσεις.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Τραμπ εύχεται καλό Πάσχα σε όλους, «ακόμη και στους τρελούς ακροαριστερούς και τον ηλίθιο Μπάιντεν»

    Ούτε το Πάσχα δεν ξέχασε ο Ντόναλντ Τραμπ τους «τρελούς ακροαριστερούς»...

    ΠΑΤΡΑ: Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού

    Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού σε πολλά σημεία...

    ΠΑΤΡΑ -Κοινωνικό Παντοπωλείο: Πάνω από 2.500 άτομα πήραν τρόφιμα τις ημέρες του Πάσχα

    Χίλιες περίπου οικογένειες πήραν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

    ΠΑΤΡΑ: Η εξομολόγηση του Αγγελου Ανδριόπουλου

    Για τις οικονομικές δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε...