Άννα Μαστοράκου: Συνάντηση με τον κεντρικό λιμενάρχη Πατρών

    Ημερομηνία:

    Επίσκεψη-ενημέρωση από τον κεντρικό λιμενάρχη Πατρών πλοίαρχο ΛΣ Λάζαρο Χανουμίδη είχε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου.

    Ο Λιμενάρχης της Πάτρας ενημέρωσε την κ. Μαστοράκου για τις ανάγκες και τα προβλήματα του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην περιοχή, το οποίο έχει υπό την εποπτεία του το Λιμάνι της Πάτρας, του Αιγίου και του Ρίου.

    Σε ότι αφορά το λιμάνι του Αιγίου, η προοπτική που υπάρχει είναι να αναβαθμιστεί και από τμήμα να γίνει ανεξάρτητη λιμενική αρχή.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Χανουμίδη, η στελέχωση του Λιμεναρχείου είναι ικανοποιητική. Το όποιο πρόβλημα εγκαταστάσεων προσδιορίζεται στη στελέχωση του Λιμενικού τμήματος στο Ρίο, μετά κυρίως από την κακοκαιρία του 2021. Το κτήριο είναι προκάτ και με τον καιρό έχει υποστεί φθορές τόσο στις εγκαταστάσεις, όσο και στον εξοπλισμό (ψύξη-θέρμανση). Εκείνο που χρειάζεται το Λιμεναρχείο είναι να βρεθεί άλλο κατάλληλο κτήριο για μίσθωση, το οποίο, όμως, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατό.

    Τέλος, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χρειάζεται η συνδρομή προκειμένου να τοποθετηθούν κατάλληλα φυλάκια, όπως στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, στην ανατολική και δυτική αποβάθρα του Ρίου και στην ανατολική του Αντιρρίου.

    Οι θεσμικές συναντήσεις της Αννας Μαστοράκου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καϊλή για τη σύλληψη της Μογκερίνι: Το Βέλγιο δεν είναι ασφαλές μέρος για πολιτικούς

    Η Εύα Καϊλή, πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η οποία...

    Κρήτη: Σύλληψη ζευγαριού μετά από καταγγελία για κακοποίηση των οχτώ ανήλικων παιδιών τους

    Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση κακοποίησης 8 ανήλικων παιδιών στο Ηράκλειο, με...

    Ζευγάρι Ρώσων απατεώνων crypto βασανίστηκε μέχρι θανάτου στα Αραβικά Εμιράτα για να δώσει τους κωδικούς για τα 430 εκατ. ευρώ τους

    Ένας καταδικασμένος Ρώσος απατεώνας κρυπτονομισμάτων και η σύζυγός του φέρεται να...