Άννα Πρέλεβιτς: Είπα «ναι» στην «Τέλεια Απόδραση» χωρίς να το σκεφτώ (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την πάντα εντυπωσιακή Άννα Πρέλεβιτς, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στην «Τέλεια Απόδραση» στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, αλλά και για τα σχέδιά της για το μέλλον.

«Περνάω πάρα πολύ ωραία στην “Τέλεια Απόδραση”. Δε θέλω να τελειώσουν τα γυρίσματα ποτέ!», είπε η όμορφη παρουσιάστρια, που τόνισε ότι είπε το «ναι» πριν καν ολοκληρωθεί η πρόταση!

Αναφερόμενη στις σκέψεις της για το μέλλον, το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας είπε ότι «μου αρέσει η ψυχαγωγία οπότε σίγουρα εκεί θα κινηθώ», ενώ μίλησε και για τη σειρά ρούχων που έχει ετοιμάσει.

Παράλληλα, απέφυγε να απαντήσει για τα προσωπικά της και για το πώς περνούν με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα, και αρκέστηκε στο να πει ότι «Είμαι πολύ καλά, ευχαριστούμε! Δε θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου».

Σχετικά με τα reality shows και τι παρακολουθεί στην τηλεόραση, η Άννα Πρέλεβιτς είπε ότι παρακολουθεί το Survivor και ότι θα ήθελε νικητή τον Ηλία, ενώ αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει σε reality στο παρελθόν.

«Είναι λαχείο να είσαι με το Χρήστο Φερεντίνο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, σημειώνω σε ένα σημειωματάριο τις συμβουλές που μου δίνει», σημείωσε τέλος σχετικά με το project στο οποίο βρίσκεται.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Άννα Πρέλεβιτς:

TAG

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

O Χρήστος των ωκεανών, που κολυμπά με τα μάτια του κολλητού του

Κάποιες φορές η ζωή φέρνει ανατροπές που μοιάζουν αδύνατο...

«The magnificent seven»…

Ο τίτλος είναι από ταινία γουέστερν, που μάλιστα άρεσε...

Αναστασία Γιάμαλη: «Δεν είσαι εθισμένος, αλήτης είσαι!» – Ξέσπασε στον αέρα του Mega

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε η Αναστασία Γιάμαλη στον...

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είμαι ελεύθερη πολιορκημένη»

Για την αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας ανάμεσα στις γενιές,...