Άνω Γλυφάδα: Γεμάτοι λάσπες και πέτρες οι δρόμοι – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χάος» λένε κάτοικοι

    Ημερομηνία:

    Γεμάτοι λάσπες και πέτρες παραμένουν οι δρόμοι στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας στην οποία έχασε τη ζωή της η 56χρονη γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης.

    Κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση και να μετρήσουν τις ζημιές που έχουν υποστεί κυρίως αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

    «Μένω εδώ κάτω στου Μετσόβου, τα τελευταία 15 χρόνια περίπου. Τέτοιο χάος σαν το χθεσινό δεν έχω ξαναδεί. Τα νερά έτρεχαν από πάνω ορμητικά. Κάδοι φεύγανε, αυτοκίνητα φεύγανε, χώματα φεύγανε. Τώρα το πρωί σήμερα προσπαθούμε να ξεθάψουμε τα αυτοκίνητα από τις λάσπες και να ανοίξουμε τους δρόμους, μπας και μπορέσουμε να πάμε στις δουλειές μας και τα παιδιά στο σχολείο» λέει ο κάτοικος της περιοχής, Δημήτρης Μιχαλής.

    Οι κάτοικοι προσπαθούν με φτυάρια, με πρόχειρα εργαλεία, ακόμα και με κουτάλια στα χέρια, να ξεθάψουν τις περιουσίες τους από τη λάσπη.

    Δείτε φωτογραφίες από την περιοχή της Άνω Γλυφάδας

    glyfada-simera__5_
    glyfada-simera__4_

    glyfada-simera__3_
    glyfada-simera__2_
    glyfada-simera__1_

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΒΑ: Επιστρέφει απέναντι στους Σέλτικς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

    Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στην...

    Πάτρα – φωτό: Αντιπολεμικό συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο και τον Δήμο

    Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε το αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο...

    Πάτρα: Καραμπόλα στην πλατεία Παπανδρέου με 3 οχήματα

    Τροχαίο σημειώθηκε στην Πάτρα στην πλατεία Παπανδρέου, το βράδυ...

    Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Οι σέξι φωτογραφίες με πολύχρωμο μπικίνι σε παραλία του Μαλιμπού

    Με σέξι διάθεση πόζαρε σε παραλία του Μαλιμπού η Αλεσάντρα...