«Ανω-κάτω» από τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Αμαλιάδας

    Ημερομηνία:

    Οξεία αντιπαράθεση και κατά μέτωπο βολές ήρθαν στον απόηχο των πρόσφατων εγκαινίων της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου της Αμαλιάδας, στην οποία μεταφέρθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

    Στο στόχαστρο βρέθηκε ο δήμαρχος, Γιάννης Λυμπέρης δεχόμενος τα πυρά του μέχρι πρόσφατα στενού του συνεργάτη, Ανδρέα Παπαδάκου, ο οποίος διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο έχοντας συστήσει τη δική του παράταξη. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Παπαδάκος χαρακτήρισε τα εγκαίνια «άλλο ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και πολιτικό εφαλτήριο του Γιάννη Λυμπέρη», όπως είπε, αφήνοντας ακολούθως σοβαρές αιχμές για το πόσο νόμιμη και ασφαλής για τους πολίτες είναι η λειτουργία της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου.

    Από τα πυρά του κ. Παπαδάκου, που υπήρξε μέγας δωρητής του νοσοκομείου, δεν γλύτωσε ούτε περιφερειακή και τοπική Υγειονομική Διοίκηση καθώς ο ίδιος διερωτάται εάν έχει γίνει οριστική παραλαβή του έργου και εάν διοικητικά, οργανωτικά και υγειονομικά η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Αμαλιάδας πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και σωστή λειτουργία της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαΐα: Του έσπασε το ΙΧ, τον χτύπησε στο κεφάλι και εξαφανίστηκε

    Τον χτύπησε στο κεφάλι, του τρύπησε το ΙΧ ,...

    Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Η Θεοπούλα απαντάει αν «κόβεται το σεξ» και η Ντάλια χορεύει ξέφρενα στο πλατό

    Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του “Στο Παρά Πέντε” είναι...

    Ακρίβεια: Στα μπλόκα οι αγρότες, στα «κάγκελα» οι καταναλωτές

    Από τη μια οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, από την άλλη οι...

    Πάτρα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων διοργανώνει το πρώτο του μεγάλο γλέντι!

    Με ιδιαίτερη χαρά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών ”Η...