«Ανω-κάτω» από τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Αμαλιάδας

    Ημερομηνία:

    Οξεία αντιπαράθεση και κατά μέτωπο βολές ήρθαν στον απόηχο των πρόσφατων εγκαινίων της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου της Αμαλιάδας, στην οποία μεταφέρθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

    Στο στόχαστρο βρέθηκε ο δήμαρχος, Γιάννης Λυμπέρης δεχόμενος τα πυρά του μέχρι πρόσφατα στενού του συνεργάτη, Ανδρέα Παπαδάκου, ο οποίος διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο έχοντας συστήσει τη δική του παράταξη. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Παπαδάκος χαρακτήρισε τα εγκαίνια «άλλο ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και πολιτικό εφαλτήριο του Γιάννη Λυμπέρη», όπως είπε, αφήνοντας ακολούθως σοβαρές αιχμές για το πόσο νόμιμη και ασφαλής για τους πολίτες είναι η λειτουργία της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου.

    Από τα πυρά του κ. Παπαδάκου, που υπήρξε μέγας δωρητής του νοσοκομείου, δεν γλύτωσε ούτε περιφερειακή και τοπική Υγειονομική Διοίκηση καθώς ο ίδιος διερωτάται εάν έχει γίνει οριστική παραλαβή του έργου και εάν διοικητικά, οργανωτικά και υγειονομικά η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Αμαλιάδας πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και σωστή λειτουργία της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...