Με πρόσωπα και εκπομπές που αποτελούν σταθερές αξίες αλλά και με νέες προτάσεις ετοιμάζεται να διεκδικήσει το τηλεοπτικό κοινό από την ερχόμενη σεζόν ο Αντ1.
Το κανάλι αποφάσισε να συνεχίσει με τον ίδιο τίτλο αλλά με άλλους παρουσιαστές, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη για να αναλάβει ειδικό ρόλο.
Ο Γιώργος Λιάγκας σε νέα ώρα και με ανανεωμένη ομάδα θα δίνει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθημερινά ακόμα μια χρονιά.
Εκτός από τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Τάσο Τεργιάκη, στο πλευρό του θα έχει την παλιά του γνώριμη Σάσα Σταμάτη, τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού και τον Πάνο Κατσαρίδη.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει σταθερά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 ακόμα μια χρονιά όπως και οι διαχρονικές τηλεοπτικές αξίες «Ενώπιος Ενωπίω» και «Πρόσωπο με πρόσωπο».
Με τις τρεις εκπομπές που έκανε και φέτος θα συνεχίσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια εκτός από το Ρουκ Ζουκ θα παρουσιάζει μια βραδινή εκπομπή με ζωντανό κοινό στο πλατό όπου ο καλεσμένος θα αναβιώνει τις πιο καθοριστικές στιγμές της ζωής του.
Ο Θάνος Κιούσης θα συνεχίζει κανονικά να μας διασκεδάζει με το «5χ5» ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το μουσικό παιχνίδι που θα παρουσιάσει η Έλλη Κοκκίνου “Don’t Forget the Lyrics”.
Στη μυθοπλασία, η ναυαρχίδα του καναλιού «Grand Hotel» συνεχίζει δυναμικά με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα, με τον Δημήτρη Κίτσο να εισβάλλει δυναμικά και τον Γιάννη Κουκουράκη να αποχωρεί.
Τα «Παιχνίδια Εκδίκησης» και το «Vip Καλά Γεράματα» επιστρέφουν στις οθόνες μας για την τελευταία τους πράξη ενώ τρεις ολοκαίνουργιες σειρές προβλέπονται ακαταμάχητες.
Πρόκειται για το «Γιατί ρε πατέρα» με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και ένα εξαιρετικό καστ, τους «Σούπερ Ήρωες» με τον Γιάννη Μπέζο και το υπόλοιπο καστ να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα και τον πολυσυζητημένο «Δικαστή» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.
Στις νέες αφίξεις του καναλιού είναι η Ελένη Τσολάκη που αναλαμβάνει εκπομπή Σαββατοκύριακου και ο Σπύρος Σούλης που μετά από χρόνια θα πραγματοποιεί «Extreme Make Over» όπως μόνο αυτός ξέρει.
Ο Νίκος Χριστοφόρου στο τέλος της παρουσιάσης απάντησε σε ερωτήσεις των τηλεοπτικών συντακτών με την Κατερίνα Καραβάτου να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ως προς το πώς θα αξιοποιηθεί στο κανάλι μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα».
Τα θεαματικά ποσοστά τηλεθέασης της πρεμιέρας δεν μπορούσαν να μην σχολιαστούν με ενθουσιασμό από το κανάλι και όπως όλα δείχνουν υπάρχει καλή διάθεση συνεργασίας με την παρουσιάστρια και το χειμώνα χωρίς όμως να υπάρχει κάτι προγραμματισμένο αυτή τη στιγμή.