Αντετοκούνμπο: Από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μου, το να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της χώρας μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

    Ημερομηνία:

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το φετινό καλοκαίρι πρόσθεσε στο «πλούσιο» βιογραφικό του τη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς αγώνες, όντας σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης… Μια εμπειρία που ο ίδιος την συνέκρινε μόνο με την κατάκτηση του ΝΒΑ το 2021 με τους Μπακς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στη media day των «ελαφιών», απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά και σε μικρά παιδιά αναφορικά με τα όσα έζησε στο Παρίσι, τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν, καθώς και για τους… Θεούς του Ολύμπου!

    Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Greek Freak» στη media day των Μιλγουόκι Μπακς

    «Ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου. Η παρέλαση, το να είμαι σημαιοφόρος, να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της χώρας μου. Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά. Δεν έχω καμία στιγμή ως δεδομένη. Η εμπειρία συγκρίνεται μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA το 2021. Είχα την οικογένειά μου εκεί για να με υποστηρίξει. Το Ολυμπιακό πνεύμα, το Ολυμπιακό χωριό, χιλιάδες αθλητές, εθελοντές, διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές κουλτούρες. Το Παρίσι ήταν το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε ή αν χάσαμε, ήταν μία μοναδική εμπειρία. Σκέφτηκα ακόμα να κάνω τατουάζ το σήμα των Ολυμπιακών αγώνων αλλά η σύζυγός μου μου άλλαξε γνώμη».

    Αναφορικά με τις νέες προσθήκες των «ελαφιών» και που μπορεί να φτάσει η ομάδα φέτος ο «θηριώδης» φόργουορντ σχολίασε λακωνικά:
    «Ίσως μέχρι τους τελικούς περιφέρειας; Ίσως στους τελικούς; Όμως πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο γύρο».

    Επίσης, για την συνεργασία του με τον Ντέιμ Λίλαρντ το φετινό καλοκαίρι σχολίασε:
    «Δεν βρεθήκαμε με τον Λίλαρντ στη διάρκεια της offseason, ωστόσο ήμασταν σε διαρκή επαφή όλο το καλοκαίρι».

    Τέλος, ο Έλληνας διεθνής ρωτήθηκε για το ποιος θεός του Ολύμπου θα ήθελε να είναι με τον ίδιο να δίνει μια ίσως απρόσμενη απάντηση:
    «Θα ήθελα να είμαι η Αφροδίτη, γιατί είναι η θεά του έρωτα. Σωστά; Ακριβώς αυτό!».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΕ: Έκτακτη σύνοδο κορυφής στις 6 Μαρτίου συγκαλεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα

    Έκτακτη σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στις 6 Μαρτίου, με...

    Καύσιμα: Πήρε πάλι την… ανηφόρα η βενζίνη – Πού θα φτάσει

    Οπρόεδρος των Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου μίλησε...

    Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Πάτρα – Τα εντυπωσιακά άρματα του καρναβαλιού (video)

    Σε εορταστικό κλίμα και με έντονη καρναβαλική ατμόσφαιρα έχει...
    Best Shop