Ανθή Βούλγαρη: Πληροφορίες ότι κατήγγειλε τον σύζυγό της στο Α.Τ Αγίας Παρασκευής για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Ημερομηνία:

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες στην Αγία Παρασκευή, με θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τη γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής και ειδικότερα στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου προχώρησε σε καταγγελία για εξύβριση.

Μετά την καταγγελία της παρουσιάστριας, οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του συζύγου της. Για να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του, θα πρέπει να υποβληθεί μήνυση, καθώς η εξύβριση δε διώκεται αυτεπαγγέλτως.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση πολλά χρόνια ενώ έχει αποκτήσει και ένα παιδί. Μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει γνωστά περιστατικά που να υποδηλώνουν σοβαρές εντάσεις, συγκρούσεις ή προηγούμενες αναφορές για ανάλογη συμπεριφορά.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμόδιων Αρχών, οι οποίες διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Λίγες ώρες πριν την καταγγελία, η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με οικογενειακές στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές. Η ίδια μάλιστα έκανε λόγο για ένα “πολύ δύσκολο καλοκαίρι”.

“Ένα καλοκαίρι πολύ δύσκολο αλλά τόσο όμορφο ταυτόχρονα γιατί έχουμε εσένα”, έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Υπό εξέταση η μετονομασία της Λίμνης Οντάριο λόγω του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Καναδά

Η κυβέρνηση της Ουάσιγκτον επεξεργάζεται την ιδέα της μετονομασίας της Λίμνης Οντάριο,...

Πάτρα: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύμα στα Βραχνέϊκα – Τροχαίο ΤΩΡΑ – φωτο

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύμα σήμερα το απόγευμα στα...

Θεατρική Έκφραση Αιγίου (Θ.Ε.Α.) «Κανόνια και Τρομπέτες» του Γιάννη Τσίρου

Η Θεατρική Έκφραση Αιγίου παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία «Κανόνια...