ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ: «Ουδέποτε έχουμε εισπράξει χρήματα για κλήσεις – Τους περιμένουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο»

    Ημερομηνία:

    Η Δημοτική αρχή διαψεύδει ότι έχουν εισπράξει χρήματα για κλήσεις παράνομα από τους πολίτες διαμέσω του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοίκησης Διονύση Πλέσσα ο οποίος μίλησε στον MAX fm και τον Γιάννη Γεωργόπουλο.

    «Δεν έχουμε εισπράξει χρήματα παράνομα από τους δημότες. Αυτά που λέει ο κ. Σβόλης τα έχουμε κάνει προ πολλού. Έχουμε προχωρήσει σε διαγραφές οφειλών. Μέσα στο 2024 έχουμε διαγράψει 62.000 κλήσεις. Αυτήν την απόφαση την έχουμε πάρει από το 2018.

    Όλο αυτό είναι προβοκατόρικο θεωρώ. Θα τους περιμένουμε στο δημοτικό συμβούλιο. Θυμίζω ότι τις μειώσεις των τελών δεν τις έχει ψηφίσει ο κ. Σβόλης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοσκόπηση GPO: Πάνω από 8 στους 10 πολίτες δίνουν δίκιο στους αγρότες

    Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση αποτελεί το αποτέλεσμα δημοσκόπησης της GPO...

    Αγωγή σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τη Μαρία Συρεγγέλα

    Την πρόθεσή της να υποβάλει αγωγή κατά της προέδρου της Πλεύσης...

    Αιτωλοακαρνανία: Εβδομάδα νέων κινητοποιήσεων από τους αγρότες – Μπαίνουν με τα τρακτέρ στο Αγρίνιο

    Ανεβάζουν ταχύτητα οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας.  Αιτωλοακαρνανία Αξιοθέατα Σύμφωνα με πληροφορίες...

    Πάτρα: “ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΓΕΝΕΣΗ” του Μαέστρο Giovanni d’Alessandro.

    Στο πλαίσιο του Δικτύου Πολιτιστικής Συνεργασίας που συντονίζεται από...