ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ: «Ουδέποτε έχουμε εισπράξει χρήματα για κλήσεις – Τους περιμένουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο»

    Ημερομηνία:

    Η Δημοτική αρχή διαψεύδει ότι έχουν εισπράξει χρήματα για κλήσεις παράνομα από τους πολίτες διαμέσω του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοίκησης Διονύση Πλέσσα ο οποίος μίλησε στον MAX fm και τον Γιάννη Γεωργόπουλο.

    «Δεν έχουμε εισπράξει χρήματα παράνομα από τους δημότες. Αυτά που λέει ο κ. Σβόλης τα έχουμε κάνει προ πολλού. Έχουμε προχωρήσει σε διαγραφές οφειλών. Μέσα στο 2024 έχουμε διαγράψει 62.000 κλήσεις. Αυτήν την απόφαση την έχουμε πάρει από το 2018.

    Όλο αυτό είναι προβοκατόρικο θεωρώ. Θα τους περιμένουμε στο δημοτικό συμβούλιο. Θυμίζω ότι τις μειώσεις των τελών δεν τις έχει ψηφίσει ο κ. Σβόλης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ανεβείτε στη ζυγαριά – Τέσσερα tips για ακριβείς μετρήσεις

    Δεν είναι ανάγκη να φοβάστε την ένδειξη στη ζυγαριά....

    Η Skye Sutton σε σκάφος στην ακτή Αμάλφι

    Η Skye Sutton μας δείχνει τα εντυπωσιακά οπίσθια της...

    ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΝΟ… αλλά ΟΠΕΚΕΠΕ! Δήλωνε μηδενικό ΦΠΑ έμπορος της Ρήγα Φεραίου και… τα ‘παιρνε “χοντρά” ελέω covid

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%ba%ce%b5%cf%80%ce%b5-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%ce%bd/