Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Επέστρεψε στο τσιπουράδικο στην Καρδίτσα και “πνίγηκε” στις αγκαλιές!

    Ημερομηνία:

    Κάτι παραπάνω από θερμή υποδοχή επεφύλαξε η Καρδίτσα στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. «Πνιγμένη» στις αγκαλιές φίλων και συγγενών βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η διπλά χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης.

    Tο χρυσό κορίτσι της Καρδίτσας -αγωνιστικά αλλά και στην καρδιά- βρέθηκε μαζί με τα δύο χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλια στο οικογενειακό κατάστημα εστίασης που εργάζεται και η ίδια και όπως ήταν φυσικό δεν σταμάτησε να δέχεται ευχαριστίες και συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου στα 20 και 35 χλμ βάδην.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Τα γλυκά και οι ανθοδέσμες έπαιρναν και έδιναν στο χώρο του καταστήματος με την ίδια να δηλώνει στο KarditsaLive.Net πολύ χαρούμενη που γύρισε στο σπίτι της και δέχθηκε όλη αυτή την αγάπη από τους οικείους της αλλά και τους συμπολίτες ευχόμενη αυτές οι στιγμές να επαναληφθούν και στο μέλλον.

    Μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται ο προπονητής της, παλιός πρωταθλητής του Εσπερου Πάτρας, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτές είναι οι 10 πιο υγιεινές τροφές στον κόσμο -Έκπληξη η τροφή που βρίσκεται στο No. 1

    Μια μελέτη της ερευνήτριας Jennifer Di Noia εξέτασε την...

    ΠΑΤΡΑ: Επεισοδιακή σύλληψη στην Μπουμπουλίνας – Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

    Επεισοδιακή σύλληψη ενός 53χρονου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ...

    ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Στοχευμένοι έλεγχοι και προσαγωγές

    Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιείται στην Κάτω Αχαΐα και...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Τροχαίο στην Ηλείας! Smart εκτίναξε ντελιβερά πάνω σε πεζοδρόμιο – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο - σοκ στην διασταύρωση των οδών Ηλείας και...