
Όλα δείχνουν πως οι καταναλωτές μέσα σε όλο το σκηνικό της ακρίβειας που βιώνουν, πολύ σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα αύξηση, αυτή την φορά στο ψωμί.
Η πρόεδρος αρτοποιών Θεσσαλονίκης, Έλσα Κουκουμέρια σε δηλώσεις της ανέφερε πως «οι αλευροβιομηχανίες μάς έχουν αποστείλει ήδη αυξημένους τιμοκαταλόγους στην πρώτη ύλη κατά 0,04-0,05 ευρώ το κιλό. Το 70άρι μαλακό αλεύρι, που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι φούρνοι, το αγοράζαμε πριν λίγα χρόνια 0,35 – 0,37 ευρώ το κλό και τώρα το παίρνουμε 0,48 – 0,49 ευρώ το κιλό.


