Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης: «Η θυσία των πεσόντων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στα Σελλά αποτελεί παράδειγμα ελευθερίας και αξιοπρέπειας για όλους μας»

    Ημερομηνία:

    Τη μνήμη των πεσόντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στα Σελλά, την 1/1/1944,  τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2025.

    Εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Φωκίων Ζαΐμης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, έπειτα από το μνημόσυνο που τελέστηκε στον  Ι.Ν. Αγίου Νικολάου  Σελλών Πατρών.

    Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης: «Οι εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των Σελλών αποτελούν ένδειξη σεβασμού για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους βίαια και βασανιστικά. Η ανάμνηση αυτών των γεγονότων αποτελεί μια υπόσχεση προς τις επόμενες γενιές, για να διαφυλάξουμε την ελευθερία, την δικαιοσύνη και τα δικαιώματά μας. Η θυσία τους ενέπνευσε και θα συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα αξιοπρέπειας για όλη την ανθρωπότητα. Προσωπικά δηλώνω παρόν σε οποιοδήποτε δόκιμο και σύννομο τρόπο διεκδίκησης των πολεμικών αποζημιώσεων στην Αχαΐα με επίκεντρο στο Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων το 43».

    Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης: «Η θυσία των πεσόντων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στα Σελλά αποτελεί παράδειγμα ελευθερίας και αξιοπρέπειας για όλους μας» Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης: «Η θυσία των πεσόντων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στα Σελλά αποτελεί παράδειγμα ελευθερίας και αξιοπρέπειας για όλους μας»

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ζήτησαν 150.000 ευρώ με το πρόσχημα ότι σκοτώθηκε 8χρονο κορίτσι

    Άγνωστοι παρίσταναν τους αστυνομικούς και ενημέρωσαν ηλικιωμένη γυναίκα ότι...

    «Βόμβα» Ζελένσκι: Δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί για την ειρήνη στην Ουκρανία και την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος...
    Best Shop