Αντώνης Κανάκης για Δημήτρη Οικονόμου: «Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος»

    Ημερομηνία:

    “Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα” ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

    Καινούρια κόντρα από ότι φαίνεται έχει ξεσπάσει στα τηλεοπτικά δρώμενα και δεν λέει να κοπάσει. Συγκεκριμένα μετά το tweet που έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου πριν από λίγες ημέρες, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε τον καυγά που είχε ο δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

    «Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης κι ευθύς αμέσως προβλήθηκε το βίντεο.

    «Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια» έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ευρωκοινοβούλιο: Μετά τα δεκαέξι η πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα ψήφισμα που ζητά την απαγόρευση...

    Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού 16χρονης στον Πύργο

    Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για απόπειρα...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: 7.500.000 ευρώ στους Δήμους της Αχαΐας για τις ζημιές από τις πυρκαγιές

       Με 7.500.000 ευρώ ενισχύονται οι Δήμοι της Αχαΐας...

    Δυτ. Ελλάδα: Δεκάδες προσαγωγές της ΕΛ.ΑΣ για εκμετάλλευση εργατών γης

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική διερεύνηση στο Νεοχώρι Μεσολογγίου σχετικά...