Αντώνης Κόρακας: Από στυλίστας Ελλήνων celebrities, σεφ των σταρ του Χόλιγουντ!

    Ημερομηνία:

    Ο Αντώνης Κόρακας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την στροφή στην καριέρα του, που από στυλίστας έγινε σεφ των διασήμων.

    Ο σεφ των VIP μίλησε για το πρώτο επάγγελμά του ως στυλίστας των σταρ.

    «Ξεκίνησα να εργάζομαι ως βοηθός στυλίστα και μετά ασχολήθηκα με την μαγειρική. Έχω μαγειρέψει για την Γκόλντι Χον, για την Καρντάσιαν και την Κέιτ Χάντσον. Στην Αμερική, έχω μαγειρέψει για την Ιβάνκα Τραμπ, για τον διάδοχο του θρόνου των Εμιράτων», αποκάλυψε αρχικά ο Αντώνης Κόρακας.

    Ποιό είναι το μεγαλύτερο άγχος της δουλειάς του;

    «Το μεγαλύτερο άγχος το είχα για την κόρη του Τραμπ, ειχε παντού πράκτορες και ασφάλεια. Τους είχα κάνει αρνάκι στη γάστρα και σπανακόπιτα», δήλωσε.

    Για τις αγαπημένες γαστρονομικές επιλογές των σταρ, ο Αντώνης Κόρακας είπε: «Στην Κέιτ Χάντσον αρέσει πολύ το ψάρι. Στην Γκόλντι Χον αρέσουν οι λαχανοντολμάδες, της έχω στείλει και την συνταγή. Στην Κέιτ Χάντσον αρέσει πολύ η πάβλοβα και στην Γκόλντι Χον η κρεμ καραμελέ».

    Πού «συναντιούνται» γαστρονομικά όλοι οι σταρ του Χόλιγουντ σύμφωνα με τον διάσημο σεφ;

    «Όλοι οι διάσημοι ζητάνε γύρο και σουβλάκι», κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Εχει χαθεί κορίτσι

    Συναγερμός στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση 16χρονης. Πρόκειται...

    Σερβία: «Θέλουμε εκλογές!» – Περίπου 140.000 κόσμος διαδήλωσε στο κέντρο του Βελιγραδίου

    Περίπου 140.000 διαδηλωτές, σύμφωνα με ανεξάρτητο οργανισμό, διαδήλωσαν χθες Σάββατο...

    ΤΥΧΕΡΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ: Ο Δήμος διέγραψε 218.000 κλήσεις! ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ

    Σε μια μάλλον υποτονική συνεδρίαση, με εμφανή την απουσία...