ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ: Επιεικώς ανεπαρκείς απαντήσεις που δόθηκαν για τις αναθέσεις

    Ημερομηνία:

    Ο επικεφαλής της παράταξης «Επιμελητήριο Για Όλους», υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για τις πρακτικές που εξακολουθεί  να συντηρεί η απερχόμενη διοίκηση Μαρλαφέκα, ακόμη και τις τελευταίες ημέρες της παρουσίας της στο Επιμελητήριο Αχαΐας, ασφαλώς και προκαλούν προβληματισμό και αναπάντητα ερωτήματα για το καθεστώς λειτουργίας του φορέα, σε όλη τη διάρκεια της θητείας του. Η απευθείας ανάθεση, ύψους 9.229.32 ευρώ, σύμφωνα με την ανάρτηση στη «Διαύγεια» για παροχή υπηρεσιών από εταιρεία του «διαδόχου» του στην παράταξη και υποψηφίου προέδρου, κ. Αντώνη Ποταμίτη, εγείρει μείζον ηθικό θέμα, για τον αποδέκτη της, παρότι εκ των υστέρων… αναγκάστηκε να προχωρήσει στη «γενναία πράξη» της δωρεάς… προς τα μέλη. Και επειδή οι απαντήσεις που δόθηκαν επί της «ταμπακιέρας» ήταν επιεικώς  ανεπαρκείς και μόνο για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, πρέπει να γίνει σε όλους αντιληπτό, ότι το Επιμελητήριο δεν είναι “μαγαζί” κανενός και όλοι οφείλουμε να το υπηρετούμε με διαφάνεια και πάντα με σκοπό το καλό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της περιοχής.

    GLEARNET

    Η επιχειρηματική κοινότητα της Αχαΐας, που βιώνει δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αποδοκιμάζει τις πρακτικές αυτές και στις προσεχείς εκλογές, θα δώσει ηχηρές απαντήσεις.

    Φλίγκος

    Από τις 10 Δεκεμβρίου το Επιμελητήριο θα είναι για όλους, με ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες. Η εποχή της αδιαφάνειας, των «εξυπηρετήσεων» και της ημετεροκρατίας, τελειώνει οριστικά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ξεκινούν τη Δευτέρα τα Φιλολογικά Βραδινά

    Μετά τη διακοπή τους λόγω των θερινών διακοπών, ξαναρχίζουν...

    47χρονος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο

    Παρολίγο τραγωδία στην Αμφιλοχία το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένας 47χρονος...

    Έλλη Τρίγγου: Ο ρόλος της στα «Φαντάσματα» και οι εξελίξεις

    Στην κάμερα της εκπομπής «Το ‘χουμε» μίλησε η Πατρινή...

    Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: Συλλυπητήρια για την απώλεια της Ιωάννας Δαγδελένη

    ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τη θλιβερή...