ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ: Λέμε ένα βροντερό “όχι” σε αυτούς που θέλουν να μάς γυρίσουν πίσω

    Ημερομηνία:

    Για την αναγγελία της διεξαγωγής των εκλογών, στις 21 Μαΐου, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

     

    «Με οδηγό και γνώμονα το σημαντικό έργο της κυβέρνησης  μας, ως Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, πάμε συντεταγμένα στις επικείμενες εκλογές. Πάμε να συγκριθούμε με τους πολιτικούς αντιπάλους μας, χωρίς να παρασυρθούμε από το κλίμα της τοξικότητας που επιχειρούν να δημιουργήσουν, προβάλλοντας τα δικά μας επιτεύγματα στην οικονομία, στην κοινωνική πολιτική, στα εθνικά θέματα, στον εκσυγχρονισμό του κράτους.

    Λέμε, λοιπόν, ένα βροντερό “όχι” σε αυτούς που θέλουν να μάς γυρίσουν πίσω. Αλλά ταυτόχρονα λέμε και ένα ηχηρό “ναι” σε κάθε δημιουργική πρόταση, η οποία ενώνει την ελληνική κοινωνία.

    Καλώ όλες τις Νεοδημοκράτισσες και όλους τους Νεοδημοκράτες να δώσουμε με ομοψυχία και με ομόνοια την μεγάλη εκλογική μάχη, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι και πάλι νικήτρια, με αυτοδυναμία, και ο ηγέτης μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να συνεχίσει να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας!

    Η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά μόνο με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Συγκέντρωση για τον Αδωνι στο Νοσοκομείο

    Το Εργατικό Kέντρο Πάτρας καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους...

    Κρήτη: Ζευγάρι έκανε βόλτα σε παραλία και «σκόνταψαν» πάνω σε δέμα με κοκαΐνη

    Πακέτο που περιείχε ποσότητα λευκής σκόνης, πιθανότατα κοκαΐνη βάρους...

    Ο δήμος Θέρμου δίνει επίδομα €3.000 για το πρώτο παιδί και €15.000 για το έκτο

    Σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών με παιδιά ανακοίνωσε ο δήμαρχος...