flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ: Ο άνθρωπος που άλλαξε το πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαϊα

Όλοι το αναγνωρίζουν, όλοι το παραδέχονται. Πήρε μια κομματική οργάνωση σχεδόν από το μηδέν και σε σύντομο χρονικό διάστημα τής έδωσε υπόσταση, ζωντάνια, εξωστρέφεια, φτιάχνοντας της και γραφεία που…ντρέπεσαι να πατήσεις. Αυτή είναι η αλήθεια. Καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με το παρελθόν. Η μέρα με τη νύχτα.

Ο Αντώνης Κουνάβης τήρησε απόλυτα τη δέσμευση του και όταν εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία πρόεδρος της ΔΕΕΠ το πρώτο που έκανε ήταν να φτιάξει το δικό της «σπίτι», όπως είχε υποσχεθεί, το «σπίτι» της κάθε Νεοδημοκράτισσας και του κάθε Νεοδημοκράτη. Και τι «σπίτι»! Όταν το αντίκρισε ο Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του, επισημαίνοντας ότι είναι τα καλύτερα γραφεία οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας που είδε σε όλη την Ελλάδα.

Βλέπεις, όποιος υπουργός έρχεται στην Πάτρα επισκέπτεται τα γραφεία της ΔΕΕΠ, προκειμένου να συνομιλήσει με στελέχη και μέλη της, απευθύνοντας κι έναν σύντομο χαιρετισμό. Και δεν είναι και λίγα τα κυβερνητικά στελέχη που έχουν περάσει από εκεί, σχεδόν όλοι οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί.

«Συνταγή» Αντώνη Κουνάβη αυτή, μια από τις πολλές που κάνουν τη ΔΕΕΠ πλέον να ξεχωρίζει, και με διαφορά. Είναι πανταχού παρούσα, με νέα γραφεία στην Κάτω Αχαΐα και στα Καλάβρυτα, με εκδηλώσεις και με συνεχείς παρεμβάσεις στο πλαίσιο του δημοσίου διαλόγου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων:

*Παρεμβαίνει, όποτε και από όποιον τού ζητείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς να αποστασιοποιείται, προκειμένου να επικοινωνήσει και να προβάλλει το κυβερνητικό έργο, στις περισσότερες περιπτώσεις παραθέτοντας πειστικά επιχειρήματα στους εκπροσώπους άλλων κομμάτων.

*Διοργανώνει εκδηλώσεις διαλόγου για την επιμόρφωση των στελεχών.

*Κάνει σεμινάρια εκλογικής ετοιμότητας για τους εκλογικούς  αντιπροσώπους της, ώστε στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία να μην απουσιάζει από καμία κάλπη.

*Συνεργάζεται με όλα τα κυβερνητικά στελέχη και τους βουλευτές για την προώθηση  των θεμάτων που αφορούν την Αχαΐα.

*Πραγματοποιεί περιοδείες σε όλο τον νομό, ώστε να φτάσει η φωνή της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και τον πιο απομακρυσμένο οικισμό.

*Επιτελεί και κοινωνικό έργο, με δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Τελευταία μεγάλη εκδήλωση της ΔΕΕΠ ήταν αυτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια. Η μεγάλη επιτυχία της έδειξε και τη δυναμική της ΔΕΕΠ, η οποία έχει συσπειρώσει τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Και δικαιολογημένα, εδώ που τα λέμε. Έχουν αναθαρρήσει διαπιστώνοντας ότι το κόμμα είναι εδώ, με ισχυρή φωνή, και με ορατό το ενδεχόμενο μετά από δεκαετίες να είναι και πάλι πρώτη πολιτική δύναμη στην Αχαΐα.

Και το οφείλει στον Αντώνη Κουνάβη, ο οποίος είναι για την Νέα Δημοκρατία ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση.  Αλλά και στον αεικίνητο αντιπρόεδρο Κώστα Ρηγόπουλο και τα άλλα στελέχη του κόμματος.

 

ypen