Αντώνης Παπακωνσταντίνου: Χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

    Ημερομηνία:

    Στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Μονάχου ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου τερμάτισε πρώτος με χρόνο 07:21.84 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

    Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Γκαμπριέλ Στρούζινα με 07:24.21 και το χάλκινο ο Ελβετός Άντρι Στρούζινα με 07:31.23.

    Στην πρώτη τριάδα από την εκκίνηση

    Ο 23χρονος σκιφίστας για να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης βρέθηκε στην πρώτη τριάδα από την εκκίνηση, με τον Ιταλό Γκαμπριέλ Σοάρες να βρίσκεται στην πρώτη θέση και τους Παπακωνσταντίνου, Στρούζινα ν’ ακολουθούν.

    Στα 1.000 μέτρα της κούρσας, όμως ο Έλληνας κωπηλάτης πήρε κεφάλι και κρατώντας τον ρυθμό του δεν απειλήθηκε μέχρι τη γραμμή του φίνις.

    Εκτός βάθρου έμειναν ο Σλοβένος Ράικο Χρβατ (4ος, 07:35.91), ο Αυστριακός Γιούλιαν Σέμπερλ (5ος, 07:42.90).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηχορύπανση: Κάτοικοι παίρνουν υπνωτικά γιατί δεν αντέχουν τον θόρυβο από τα τρένα

    «Εκκωφαντική» είναι η απειλή της ηχορύπανσης για την υγεία και την...

    AXAΪΑ: Ακόμη… περιμένουν αποζημιώσεις οι πυρόπληκτοι στο Κάλφα

    Την ένταξη των πυρόπληκτων της Κοινότητας Κάλφα του Δήμου...

    Spotify: Το πρώτο τραγούδι που ξεπερνά τα 5 δισ. streams ανήκει στον The Weeknd

    Το «Blinding Lights» του The Weeknd έγινε το πρώτο...

    Ξεθωριάζει η ευρωπαϊκή πολυτέλεια: Πώς τα αμερικανικά brands έγιναν της μόδας

    Η μετοχή του κλάδου πολυτελών ειδών που δίνει τις...