Αντσελότι: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι»

    Ημερομηνία:

    Η Μαδρίτη είχε χώρο μόνο για μία απ’ τις δύο μεγάλες ομάδες της στους προημιτελικούς του «Copa del Rey» κι αυτή τη φορά εκείνη που… χαμογέλασε ήταν η Ατλέτικο, η οποία νίκησε τη Ρεάλ με 4-2 στην παράταση (2-2 κανονική διάρκεια) στο βροχερό «Metropolitano» και πήρε μία μικρή «ρεβάνς» για τον προ ημερών αποκλεισμό της απ’ τη «βασίλισσα» στον τελικό του Super Cup Ισπανίας.

    Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ικανοποιημένος με την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

    Αναλυτικά όσα είπε ο Αντσελότι:

    «Θα μπορούσαμε να είχαμε δράσει πιο ώριμα όταν ισοφαρίσαμε και όχι να πιέσουμε καταστάσεις όπως κάναμε. Υποπέσαμε σε κάποια παιδικά λάθη και αυτό ήταν το κλειδί. Χάσαμε όταν πήραμε αχρείαστα ρίσκα, χάσαμε την κατοχή και μας τιμώρησαν. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, η Ατλέτικο είχε το πλεονέκτημα γιατί είχε μπροστά της μια εβδομάδα να προετοιμαστεί και ήταν πιο φρέσκια.

    Παλέψαμε ως το 120 και δεν δείξαμε κουρασμένοι. Κανένας δεν άξιζε να χάσει, παλέψαμε και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Ισοφαρίσαμε δύο φορές, είχαμε δοκάρια, φάσεις και δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το σύνδρομο του Λαζάρου: Επανήλθε στη ζωή 78χρονος μισή ώρα αφότου οι γιατροί διαπίστωσαν επίσημα τον θάνατό του

    Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ταρκουίνια της Ιταλίας, όταν ένας άνδρας 78 ετών, «αναστήθηκε»...

    Ο Δήμος Ερυμάνθου αποκτά παιδικό σταθμό

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Ερυμάνθου, αναφέρονται τα εξής: Mία νευραλγική...

    ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο στην Οθωνος Αμαλίας! ΙΧ με δίκυκλο – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή δικύκλου και ενός ΙΧ στην...