Απαρηγόρητος ο πατέρας του 16χρονου που έχασε τη μάχη, αλλά ευχαριστεί τους γιατρούς

    Ημερομηνία:

    «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους γιατρούς που ανέλαβαν το παιδί μου», λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 16χρονου Νίκου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Αργαλαστή του Βόλου.

    Ο 16χρονος, έδωσε μια γενναία μάχη στην Εντατική, με τους δικούς του ανθρώπους να κάνουν διαρκώς εκκλήσεις για αίμα, ωστόσο το χτύπημα με το μηχανάκι στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στο Βόλο, ήταν τόσο σφοδρό που ο Νίκος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και «έφυγε» το βράδυ της Κυριακής (15.12.2024).

    ICECAP

    «Είμαστε πολύ χάλια όλη η οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου του Βόλου, του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, τους νοσηλευτές, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για ό,τι έκαναν για το παιδί μου. Από τις 9 η ώρα το βράδυ του Σαββάτου που μπήκε στο νοσοκομείο μέχρι το άλλο πρωί που βγήκε από το χειρουργείο και μετά στην εντατική, όλοι οι γιατροί ήταν από πάνω του. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό το κακό. Μπορεί να τρέχανε τα παιδιά, χίλια δυο μπορεί.

    Ο οδηγός της μηχανής ήταν αδελφικός φίλος του παιδιού μου. Δόξα τω Θεώ αυτό το παιδί είναι καλά. Δεν του έχουμε πει ακόμη ότι ο γιος μου έφυγε από τη ζωή. Δεν μπορούμε να του το πούμε».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο νέος πεζόδρομος Μαιζώνος… από ψηλά (ΒΙΝΤΕΟ)

    Μπορεί το έργο της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος να είναι...

    Κάρλος Σαντάνα: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Αναβλήθηκε η συναυλία του

    Ο Κάρλος Σαντάνα εισήχθη στο νοσοκομείο για ένα επείγον ιατρικό περιστατικό,...

    ΠΑΤΡΑ: Η “Λυσιστράτη” έρχεται στο “Μηχανουργείο

    «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη Έρχεται στο Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού - Θέατρο...