Απατεώνες «χτύπησαν» στο Σκεπαστό – Πήραν 11.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Γνωστοί στην Ελληνική Αστυνομία είναι οι δύο άνδρες που χθες το μεσημέρι έστησαν απάτη σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Σκεπαστό Καλαβρύτων.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με πληροφορίεςc οι δύο άνδρες συστήθηκαν στην ηλικιωμένοι ως μέλη συνεργείου της ΔΕΗ και ήθελαν να πραγματοποιήσουν «έλεγχο» στο σπίτι καθώς όπως είπαν στη γυναίκα υπήρχε κίνδυνος φωτιάς από βραχυκύκλωμα.

    Φλίγκος

    Η ηλικιωμένη, καλόπιστα, δέχθηκε τους δύο άνδρες εντός του σπιτιού της και η συνέχεια είχε άσχημη κατάληξη. Οι απατεώνες έπεισαν τη γυναίκα να μετακινήσει τα χρήματα που συγκέντρωνε για χρόνια, καθώς όπως της είπαν οι δύο δράστες «κινδύνευαν» από ενδεχόμενη φωτιά. Τότε, οι δύο κακοποιοί βρήκαν την ευκαιρία και με τη μέθοδο της απασχόλησης απέσπασαν τα χρήματα από την ηλικιωμένη, με το ποσό να αγγίζει τις 11.000 ευρώ.

    Αστυνομικές πληροφορίες, αναφέρουν πως οι δύο δράστες είναι γνωστοί στις Αρχές και έχουν πραγματοποιήσει πολλές παρόμοιες κλοπές και απάτες. Οι Αστυνομικοί του ΑΤ Καλαβρύτων ενήργησαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο δράστες, ο οποίος σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...