Απατεώνισσα απέσπασε €13.000 από 82χρονη για δήθεν χειρουργείο της εγγονής της

    Ημερομηνία:

    Τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε, όταν παρέλαβε ένα σημαντικό ποσό από μια ηλικιωμένη στην Χίο που πίστευε ότι η εγγονή της έπρεπε να χειρουργηθεί, πρόδωσαν την 38χρονη αλλοδαπή “εισπράκτορα” η οποία είχε καταγραφεί από κάμερα κοντά στο σπίτι της 82χρονης γυναίκας.

    Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δέκα ημέρες, όταν ένας άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 82χρονη παριστάνοντας τον γιατρό και της είπε ότι η εγγονή της βρισκόταν στο νοσοκομείο και χρειαζόταν χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Από το ακουστικό ακουγόταν και μια άγνωστη γυναίκα η οποία προσποιήθηκε την εγγονή της.

    Έτσι, η ηλικιωμένη πείστηκε να πληρώσει 13.000 ευρώ και ο απατεώνας της ζήτησε την διεύθυνσή της για να στείλει μια “συνεργάτιδά” του και να της τα παραδώσει. Η ταυτότητα της 38χρονης εξακριβώθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας και οι αστυνομικοί που την εντόπισαν κατέσχεσαν ένα μέρος του χρηματικού ποσού.

    Ωστόσο, δεν συνέλαβαν την αλλοδαπή καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν ο “μαϊμού” γιατρός και η συνεργός του που παρίστανε την τραυματισμένη κοπέλα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ρωσία εξαπέλυσε 450 drones και 45 πυραύλους στοχοθετώντας τον ουκρανικό ενεργειακό τομέα

    Η Ρωσία εξαπέλυσε 450 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones)...

    Βραβεύτηκε στη Ρόδο ο 94χρονος Φώτης Μαριάς, ο τελευταίος επιζών αεροπόρος από τον πόλεμο της Κορέας

    Ο 94χρονος Φώτης Μαριάς, ο τελευταίος Έλληνας επιζών αεροπόρος...

    Κίλι Σφακιανάκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» – Απών ο Νότης

    Σε κλειστό κύκλο αποχαιρέτησαν σήμερα, Σάββατο 8 Νοεμβρίου στη...