Απάτη με δόλωμα το Market Pass – «Πάτα αυτόν τον κωδικό»

    Ημερομηνία:

    Tο τελευταίο χρονικό διάστημα, οι αρχές δέχονται συνεχώς καταγγελίες για τηλεφωνική απάτη με δόλωμα τη χορήγηση του Market Pass. Αυτή τη φορά επιτήδειοι εξαπάτησαν 33χρονο άνδρα που διαμένει στην Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 33χρονος κατήγγειλε ότι δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από άγνωστο άτομο που του ανέφερε ότι τάχα εργάζεται στον λογιστή του και ότι δικαιούται το επίδομα του Market Pass.

    Του είπε ότι χρειάζεται να πάει σε ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών τράπεζας, να βάλει την κάρτα του σε αυτό και να πατήσει έναν κωδικό που του είπε. Έπειτα τον πήρε ξανά τηλέφωνο, του είπε ότι ο κωδικός είναι λάθος και του έδωσε άλλο κωδικό με τον οποίο έκανε εκ νέου την παραπάνω διαδικασία.

    Αργότερα, από την ηλεκτρονική εφαρμογή της τράπεζας, ο 33χρονος άνδρας διαπίστωσε ότι είχαν γίνει δύο συναλλαγές, στο πλαίσιο των οποίων είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 4.897 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Μάθημα σε τσίγκους…ακόμα και για 20 χρόνια – Τραγική η εικόνα σε σχολεία της Πάτρας και του Αιγίου

    Η επί χρόνια αντιπαράθεση στην ελληνική πολιτική «σκακιέρα» για...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε μωρό 18 μηνών και το σκότωσε

    Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (6.12.2025)...

    Πάτρα: Το in στέκι που ξεχωρίζει για τα live του και το φαγητό του και έχει όνομα… σκύλου! φωτό και βίντεο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-in-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%ba%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%be%ce%b5%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-live-%cf%84/

    Το βουλκανιζατέρ που θα είναι ανοιχτό την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...